Despre iubire

De-a lungul timpului oamenii au incercat sa explice chimia din spatele ideii de dragoste. In mod normal, emotiile pe care le traim atunci cand intalnim pe cineva sunt bazate pe hormoni si depind de un numar de factori, incepand cu tipul personalitatii noastre si sfarsind cu asteptarile noastre de la viata. Dar vorbind despre experienta- si multi dintre voi vor fi de acord cu mine- nu facem intotdeauna alegerea corecta atunci cand vine vorba de dragoste si sfarsim prin a suferi.
Sa fim sinceri. Viata noastra ar fi atat de goala fara acele lucruri mici conectate la notiunea de dragoste. Ia un moment si uita-te inapoi. Iti aduci aminte de primul sarut? Dar de prima scrisoare de dragoste? Felul in care inima ta batea, aproape sa iti sara din piept? Dar de momentele in care te-a cerut in casatorie? Toate acele amintiri, despartiri, lacrimi, zambete, pasiune, furie, disperare, fericire, ras, inceputurile si sfarsiturile- ai vrea sa renunti la toate astea?
Daca dragostea ar fi doar despre lucrurile bune atunci ar fi imposibil de apreciat. Am lua-o ca atare daca am privi numai partea buna a paharului. Multi se tem sa se indragosteasca pentru ca nu stiu sigur ce se va intampla.

Citeste si:  Secrete pe care barbatii le ascund de noi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.