Despre relatii si iubire, Aurora Liiceanu

„Dorim iubirea, ah! O dorim, pentru ca ea este un drog care ne face sa ne sclipeasca ochii, sa iradiem, sa fim nauce, sa vedem totul in roz. Totul pare sa ne sustina aceasta dorinta. Si totusi, totul ramane doar dorinta. „ Recunosc, ca atunci cand m-am aflat la rascruce de drumuri in ceea ce priveste relatiile mele sau atunci cand mi-a fost greu, cartile Aurorei Liiceanu m-au inspirat, mi-au dat putere, m-au ajutat sa ma inteleg. sau sa inteleg..Nu stiu pe cineva, care sa spuna la fel de frumos si la fel de direct ceea ce se intampla astazi intre femeie si barbat…Aurora Liiceanu, despre dragoste, despre relatii…

Citeste si:  Spune-mi adevarul, dar nu chiar tot timpul!

Dragostea nu este un dat, pur si simplu. Trebuie sa arati ca esti aleasa, iar a fi aleasa inseamna ca cineva trebuie sa faca ceva pentru a-si obtine aleasa.”

„Femeile vor cu orice pret ca barbatii sa renunte la cele trei atribute prin care sunt definiti: emotionalitatea restrictiva, inhibitia afectiunii si preocuparea pentru succes. Ele vor iubire. Dar, culmea, sunt atrase exact de cei care corespund atributelor de mai sus. S-ar indragosti ele, oare, de barbati sensibili si emotivi, mangaietori si plini de tandrete ca o mama si neanimati de ambitii de ascensiune sociala?”


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.