Despre relatii si oameni

Relatiile si discutiile pe tema cuplului vor fi intotdeauna un subiect dezbatut de femeile din intreaga lume.. insa si de barbati.
Da.. ce credeai? Ca numai tu si prietenele tale stati la taclale si discutati despre ce a facut X, Y sau cum s-a imbracat Z?

Ei bine, nu! Si barbatii fac acelasi lucru, insa ei nu recunosc!
Bine, acum sa nu va inchipuiti ca au acelasi volum de subiecte si discutii sau ca intorc o situatie pe toate partile, asa cum facem noi, femeile.

Barbatii discuta si ei impreuna cu prietenii sau cu persoanele apropiate, picanterii sau cer o parere atunci cand simt ca nu sunt siguri pe decizia sau alegerea facuta, insa niciodata nu atat de detaliat cum o fac femeile.
Nu ma suprinde de ce foarte multi barbati se supara sau se simt stanjeniti atunci cand intra in contact cu prietenele persoanei iubite. Ei considera ca lucrurile care se intampla intr-un cuplu, trebuie sa ramana in cuplu, nu sa faca subiect de barfa cu prietenele sau mama.

Citeste si:  Sex dureros

Lucru adevarat! Ii inteleg si multora chiar le dau dreptate! Este deranjant sa va cunoasca toata lumea problemele, discutiile, bucuriile sau necazurile.
Din pacate, multe femei nu tin cont de acest aspect si procedeaza exact invers, provocand astfel conflicte minore care pot lua amploare daca nu sunt gestionate cu calm si responsabilitate.

Citeste si:  Situatii in care punem punct relatiei

Pentru ca o relatie sa decurga normal, fara ca unul din parteneri sa-l puna pe fuga pe celalalt este nevoie de intelegere si libertate. Libertatea de a alege ce vrei sa faci sau ce-ti place, este foarte importanta intr-o relatie.
Cand unul din parteneri incearca sa-l domine pe celalalt, nu este neaparat un lucru rau, insa cand unul din ei doreste sa se impuna si sa se faca totul dupa bunul plac, considerand ca el este cel care are dreptate, aici, mi se pare ca ne confruntam cu o problema.

Partenerii trebuie sa-si accepte unul altuia parerile, sa discute atunci cand sunt opinii diferite, insa sa nu incerce sa-l schimbe pe celalalt, daca acela nu simte acelasi lucru.
Din cauza asta, foarte multe cupluri se despart sau nu trec de anumite praguri considerati pasi intr-o relatie. Totul trebuie facut cu rabdare, cu calm si cu multa sinceritate.
Sinceritatea fata de tine insuti, in primul rand:daca tu nu esti sincer cu tine, daca tu nu accepti ca gresesti sau ca punctul de vedere al celuilalt poate ca e mai bine argumentat si ancorat de realitate decat al tau, nu vei reusi niciodata sa ajungi la acelasi numitor comun.

Citeste si:  Sex dupa adio

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.