Destinatii de vacanta

Tara celor patru colturi
De la deserturile aride de pe coasta Pacificului pana la padurile tropicale amazoniene, de la cel mai inalt lac navigabil din lume pana la cel mai mare lant muntos tropical, PERU ofera un caleidoscop de peisaje si zone climatice, ascunse printe munti, paduri si deserturi, sau ramasitele a zeci de civilizatii antice.

Vizitatorii au o multitudine de lucruri de facut si de vazut. Pare de necrezut sa nu vizitezi MACHU PICCHU, dar la cate alegeri exista, unii turisti reusesc sa rateze aceasta minune arhitecturala.Observatorii animalelor salbatice ar putea sa-si petreaca toata excursia ascunsi intr-o coliba din padurile tropicale, cercetand tucani, broaste testoase si tapiri.
Studentii pot lua cursuri de quechua ori de spaniola sau pot sa-si incerce indemanarea la nenumaratele mestesuguri locale, precum tesutul traditional peruan.Aventurierii pot escalada varfuri inalte sau pot face surfing pe cele mai salbatice plaje.
Vizitatorii de toate varstele au sansa de a invata sa danseze pe acordurile senzuale ale muzicii salsa sau pot crea un sos salsa picant, care sa acompanieze fabuloasele preparate gastronomice ce patrund incet pe scena culinara mondiala.

Citeste si:  Sexperta: dovezi de iubire, preludiu si postludiu

Daca ai doar o saptamana la dispozitie,nu rata:

1.Un rasarit la Machu Picchu.
2.Invata despre salbaticia Amazonului intr-o cabana din jungla.
3.Excursie la Cordillera Blanca.
4.Sejur cu o familie la Lacul Titicaca.
5.Exploreaza aleile pavate din Cusco.
6.Shopping in piete pentru mestesuguri,artefacte si fructe exotice.
7.Zboara peste Liniile Nasca.
8.Degusta restaurantele de clasa ale Limei-mancatul cuy.
9.Observa vestigiile arheologice de langa Trujillo si Chiclayon.
10.Ia parte la o fiesta.

Citeste si:  Femeia Berbec si compatibilitatile ei in anul 2011

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.