Diferenta intre o doamna si o fraiera

Diferenta dintre o doamna si o fraiera

Si-atunci, ma intreba cineva, ce sa fac?

Sa-i cedez neconditionat si sa-i spun ca ii voi accepta toate escapadele, ca nu ma va interesa ce alte partenere de sex pot aparea?

Ei bine, nu. In niciun caz. Pentru ca oricine se arata dispus sa tolereze greseli nepetrecute inca incurajeaza comiterea lor.  Si aici intervine nuanta: aici trebuie sa stii sa faci diferenta intre o doamna si o „fraiera”

Citeste si:  WTF - Chilotei comestibili

El, pe moment, isi va dori sa primeasca libertatea si s-ar bucura sincer probabil sa-i spui, ca in poveste, zboara, puiule, zboara!. Dar ti-ar fi fatal sa i-o acorzi  la fel cum ti-ar fi sa nu Niciun barbat nu-si doreste o femeie pe care sa n-o intereseze si sa n-o doara, dupa cum nu-si doreste una care sa-l tina in lant. El nu vrea pe cineva care sa nu stie sa sufere si sa-l impinga spre indiferenta si spre amortirea sufletului. Nu. Barbatul vrea  chiar daca nu stie,  o femeie care sa stie sa ierte.

Citeste si:  Cucereste-l din nou

Pusa in fata unei situatii ingrate si de nedorit precum cea descrisa mai sus, unei femei in sensul pur si elegant al cuvantului nu-i ramane decat sa mearga pe linia foarte subtire dintre doua alternative nedorite, dintre da si nu. Cum o va face, asta depinde doar de ea. Tot ea isi va stabili si limitele tolerantei, care nu trebuie sa fie infinita. Iar, daca barbatul nu va fi sedus si, dupa un timp, nu va renunta la escapade de buna voie “ atunci, scuzati-ma dar,   nu merita deranjul.”

Citeste si:  Condimenteaza-ti viata sexuala ! II

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.