Diferentele sexuale intr-un cuplu

Nu are sens sa negam, ca foarte multe probleme ale cuplurilor, pe langa cele legate de bani sau copii, au la baza diferentele sexuale. Intrebati un cuplu, pe ce scara este sexul de la 5 la 10.  O sa fiti uimiti  sau nu, de faptul ca acesta este foarte important intr-o relatie.

Citeste si:  Nu-l lasa sa te hartuiasca

Daca esti  intr-o relatie si exista un puternic atasament emotional, cand intervine incompatibilitatea sexuala acest lucru devine foarte frustrant pentru ambii parteneri.

Una dintre cele mai des intalnite probleme ale cuplurilor este diferenta de libidou. Aproape in 70 % din cazuri,  unul dintre parteneri are un libidou mai ridicat, decat partenerul sau. Ce se intampla? Cel care are libidoul mai crescut isi doreste o activitate sexuala mai intensa si incepe sa „traga” partenerul sau spre a avea o  activitate sexuala mai intensa sau solutia si mai nefericita, cauta satisfacerea acestei nevoi in afara relatiei. Efectele acestor actiuni le stim cu totii : partenerul cu libidoul mai scazut va avea efectul invers dorit, respectiv  scaderea activitatii sexuale iar celalalt partener va simti respingere si frustare. In cazul, in care intervine infidelitatea, numai vorbim de efecte pentru ca le cunostem cu toti.

Citeste si:  Cum rezolvam un conflict

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.