Discutii in cuplu…E momentul sa avem un copil

Starting family sau momentul de a avea un copil

Sunt situatii destul de frecvente in care viitorul tatic are senzatia ca dorinta partenerei de a avea un copil e determinata si de dorinta de a-l „lega” pe el. Si uneori are dreptate, alteori nu.

Daca se pune insa aceasta problema, trebuie sa va analizati cu atentie sentimentele si apoi sa le discutati cat se poate de serios. In situatia in care El spune ca nu e inca pregatit sa devina tata nu trebuie sa te sperii ca nu te iubeste, dar nici sa nu renunti imediat la dorinta ta de a deveni cat mai curand mamica. Dar cel mai important este sa nu iei aceasta decizie singura, impotriva vointei lui.

Citeste si:  Totul despre Barbatul Varsator

Dar daca El isi doreste copilul inaintea ta ? Se intampla atunci sa te gandesti ca nu-i pasa de evolutia ta profesionala sau intelegi ca pentru viitorul tatic, copilul pe care si-l doreste cu tine e o dovada in plus a iubirii pe care ti-o poarta. Trebuie si in acest caz sa va analizati serios sentimentele si prioritatile, pentru ca, in final, indiferent de decizia pe care o luati, sa aveti fiecare senzatia ca ceea ce faceti va duce spre inchegarea mai buna a relatiei.

Citeste si:  Avantajele si dezavantajele unei relatii la distanta

Oricare ar fi insa momentul si contextul in care luati acesta decizie, sa nu uitati ca venirea pe lume a unui copil este intotdeauna o binecuvantare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.