Dragostea dupa 40 de ani

Dragostea dupa 40 ani

Cel mai bun lucru in legatura cu gasirea dragostei dupa varsta de 40 de ani este ca esti constient de cine esti ca si persoana. Dar, gasirea celei de a doua iubiri nu este deloc usoara.

Daca inainte de 40 de ani, oamenii  intra in relatii si incep sa se descopere atat pe ei, cat si partenerul, ulterior acestei varste oamenii aflati la a doua iubire stiu cine sunt si ce-si doresc, mai mult ar trebui sa fii invatat  ceva din experientele anterioare.

Citeste si:  Emotiile primei experiente

Iata cateva mituri, pe care ar trebui sa le ignorati atunci cand sunteti in cautarea dragostei la 40 de ani

1. Toti barbatii buni sunt luati. Sunt atat femei, cat si barbati singuri…In ziua de astazi, nu inseamna ca daca un barbat si o femeie au divortat ca EL este cel vinovat. Poate ca pur si simplu el nu a functionat alaturi de persoana cu care s-a casatorit, sau poate din pacate a ramas vaduv..Incercati sa nu judecati  si megeti mai departe, chiar daca cu pasi mici.

Citeste si:  Cat timp stam certati in cuplu?

2. Am avut o singura  dragoste. Cei care raman singuri, in urma unui deces cred acest lucru, mai ales daca au avut o relatie minunata cu sotii lor. Ei pornesc de la ideea ca nu vor mai gasi niciodata un om bun. Cu toate acestea, acesta este exact motivul pentru care este posibil; Daca ati gasit o mare dragoste o data, o puteti face cu siguranta din nou.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.