Dragostea dupa 40 de ani

Dragostea dupa 40 ani

3. Cautarea dragostei nu merita  deranjul.  Nu este usor sa ai o serie de intalniri cu persoane dezamagitoare si poti  ajunge la  un punct cand simti ca este prea obositor si depui prea mult efort. Dar acel sentiment este doar un „simptom” al convingerii tale ca nu crezi ca este posibil sa gasesti iubire. Pe de alta parte, daca intr-adevar crezi ca vei gasi dragoste, atunci stii ca fiecare om pe care-l intalnesti te aduce cu un pas mai aproape de gasirea celui potrivit pentru tine.

Citeste si:  Dragoste la prima vedere

4. Nu intalnesc niciodata oameni interesanti. Daca stiu un lucru, este ca barbatii care spun ca nu au intalnit femei interesante sau femeile care spun ca nu au intalnit barbati interesanti, de fapt nu se  intalnesc  cu nimeni. Aceste persoane  de obicei, nu sunt active  sau nu interactioneaza cu persoane de sex opus, in sensul de a avea o intalnire. Deci nu este o surpriza ca nu pot intalni pe nimeni interesant.

Citeste si:  Ai apela la o agentie de despartiri?

Asa ca daca vreti sa va intalniti jumatatea ignorati „miturile”, treceti peste barierele impuse de voi sau de catre societate, pentru ca iubirea este distractiva si dupa 40 de ani. Ia ganditi-va macar, ca acum nu trebuie sa va strecurati in dormitor, fara sa va auda parintii sau ca puteti sa ramaneti peste noapte la partener, fara sa anuntati pe nimeni 🙂

Citeste si:  Ne lasam vanate sau vanam noi insene?

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.