E bine sa imi spionez partenerul?

 

Daca va doriti sa va spionati partenerul, trebuie sa constientizati anumite lucruri, inainte sa faceti acest lucru si ceea ce am sa va spun este bazat atat pe experinta mea cat si a altora care au fost atat „victime” ale spionatului cat si „vanatori”.

Sa incepem cu inceputul… o relatie trebuie sa se bazeze in primul rand pe dragoste si incredere..daca una dintre acestea dispare, va urma un sir lung de discutii, de lupte interioare si asa mai departe. Fie ca te afli in postura de victima sau de vanator, postura nu va fi deloc confortabila. Deci oriunde te vei afla, vei experimenta multa durere si frustare.

Citeste si:  Sfaturi romantice

Regula nr 1. Daca ai indoieli referitoare la partenerul tau, inainte sa il urmaresti, observa-l atent si incerca sa fii obiectiv pe cat posibil. Iesi din „bula voastra” si observa-l…Ce face in timpul liber, ce face cand sunteti impreuna..ce fel de personlitate are el, atunci cand se raporteaza la celelalte persoane. In general cei care insala sau mint, fie au un grad de incredere in ei scazut si atunci apare nevoia lor de a atrage permanent atentia personaelor de sex opus si de a-i devaloriza pe cei de langa ei, ori pur si simplu au o personalitate duplicitara iar acest lucru se vede.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.