E bine sa imi spionez partenerul?

Regula nr 2. Incearca sa discuti cu el/ea, sa vezi ce anume din relatia voastra nu functioneaza, pentru ca daca ai luat-o pe drumul „neicrederii” nu mai este cale de intoarcere. Daca incepi sa urmaresti o persoana care nu face nimic gresit, nu te insala, nu te minte ii vei pricinui acelei persoane o mare durere, iar tu te vei incapatana sa iti demonstrezi ca ai dreptate in banuielile tale. Cunosc persoane care desi nici prin cap nu le trecea sa aiba o aventura, dupa ce partenerul a inceput sa o acuze  de nenumarate ori, fara motiv ca il insala…acea persoana a ajuns sa isi insele partenerul si relatia sa ajunga la sfarsit.

Citeste si:  Puncte fierbinti pe corpul unui barbat

Regula nr 3. Ia in calcul, ca relatia voastra este posibil sa se incheie. Daca incepi sa urmaresti o persoana exista sansa ca relatia sa fii ajuns la sfarsit…Fie pentru ca vei afla ca cel cu care esti are asa cum banuiesti o aventura, fie ca cel pe care il urmaresti se va simti ranit si va decide sa rupa el relatia.

Citeste si:  Gelozia, bat-o vina!

Daca ai luat toate cele de mai sus in calcul si totusi nu te poti linistii si partenerul tau iti da semnale ca are o aventura, poti sa incepi sa ii „strici” programul cu mici surprize nevinovate…de genul, sa te duci sa il iei de la serviciu fara sa il anunti sau sa il scoti la masa de pranz. Un weekend la munte doar voi doi, fara telefoane. Monitorizeaza mai atent cheltuielile familiei, daca poti face acest lucru sau „cadourile” pe care le primeste partenera. Cu siguranta, daca esti atent/a la partenerul tau, dovezile or sa apara..chiar si fara sa ii umbli in telefon sau pe adresa lui de facebook…Minciuna are picioare scurte!

Citeste si:  Tu, el si amanta

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.