Esti pregatita pentru o noua relatie

Desi a trecut foarte putin timp de cand te-ai despartit de iubitul tau, nu ai stat degeaba si ai cautat in agenda telefonului sau in lista de messenger persoane de sex masculin disponibile pentru tine la orice ora din zi si noapte.
De ce ai facut asta? Pentru ca iti doresti cu adevarat sa-ti gasesti pe altcineva atat de repede sau pentru ca acesta este singurul mod prin care te poti rupe de fosta relatie sa poti merge mai departe?
Indiferent care este motivul, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a te arunca in bratele “primului sosit, primul servit”. Este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face atunci cand vrei sa uiti pe cineva. O noua relatie nu inseamna ca vei uita atat de repede si de usor toate amintirile pe care le-ai strans alaturi de cealalta persoana, sau ca un nou iubit va inlocui si umple golul lasat in urma de vechea iubire.
Daca vrei cu adevarat sa incepi o noua relatie trebuie sa te asiguri ca ai iesit din fosta relatie si ca nu te mai leaga nimic sau ca nu te mai bantuie niciun sentiment cand vine vorba de fostul iubit.
Nu incepe niciodata o relatie noua pana nu te refaci complet dupa cea veche ( includ aici zilele nedormite, noptile de plans si starile de melancolie care iti dau tarcoale din cand in cand si pe care desi nu vrei sa recunosti, sunt convinsa ca ai trecut prin ele ) si pana nu petreci ceva timp singurica pentru a-ti da seama cu adevarat ce-ti doresti cu adevarat de la tine, de la o relatie si mai ales ce asteptari ai de la barbati.
Daca te-ai hotarat totusi ca este momentul sa o iei de la capt si sa incepi o noua relatie, incearca sa te feresti si sa nu accepti de la bun inceput compromisurile sau orice alta modalitate de reconciliere care sa nu te puna in avantaj sau care sa te faca sa iei decizii drastice pe moment.
Fii sincera cu cel cu care intentionezi sa incepi o relatie si explica-i ceea ce simti vis a vis de asteptarile pe care le ai de la el si de la lucrurile pe care nu ai de gand sa le tolerezi nici acum, nici mai tarziu. Este bine sa “joci” cu cartile pe fata, decat sa faci pe interesanta sau sa pari ceea ce nu esti.

Citeste si:  Clitorisul - barometrul ignorat al placerii noastre

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.