Explorarea sexualitatii

Straight, gay sau bi, nu trebuie sa te cataloghezi imediat – sau niciodata. Totusi, explorarea sentimentelor tale si acceptarea sexualitatii este importanta.
Cel mai important lucru este sa fii onesta cu sentimentele tale si sa vezi unde te conduc acestea. Sexualitatea inseamna un drum lung, cu multe emotii, ca sa nu mai mentionam de partea fizica a lucrurilor.
Daca ai sentimente pentru cineva de acelasi sex nu inseamna ca trebuie sa te grabesti. Este o parte naturala a dezvoltarii sexuale. Totusi, daca aceste sentimente sunt mai frecvente sau sunt de durata, atunci ele pot insemna ceva.
Nu te grabi in a te eticheta. Acesta este un lucru foarte personal si trebuie sa te simti confortabil cu tine insuti inainte de a striga in gura mare.
Din pacate, unii oameni nu isi pot accepta alte orientari sexuale. Ei gresesc in gandire, si trebuie sa iti aduci aminte ca nu faci ceva gresit sau imoral. Totusi, este normal sa iti accepti cu greu alta orientare.
Doar pentru ca ti-ai decis orientarea sexuala nu inseamna ca trebuie sa ai relatii intime cu prima persoana care iti apare in cale.
Nu trebuie sa te schimbi pe tine sau viata ta sociala doar pentru ca ai preferinte sexuale diferite restului prietenilor tai. Viata ta poate sa isi continue cursul sau normal.
Acestea fiind spuse, trebuie sa mai stii ca oricare ar fi orientarea ta sexuala, trebuie sa te bucuri de ea si de ceea ce iti poate oferi ea.

Citeste si:  Cochetarii si ceva mai mult de atat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.