Fa primul pas, invita-l in oras.

Invita l in oras barbat si femeie la prima intalnire stand la masa

Ei bine, se pare ca barbatilor au inceput sa le placa femeile cu initiativa…Iti place un tip, nu mai sta pe ganduri si nu astepta sa iti trimita el buchetul de flori ca pe vremuri. Pregateste-te pentru prima voastra intalnire si invita-l in oras!

Unde iesim? Pentru ca nu stii inca foarte mult despre el…

Nu e cazul sa iesiti in club, unde muzica va fi mult prea tare si nu veti putea vorbi in liniste. In plus, chiar daca ai fost rockerita in „tinerete” si inca mai frecventezi astfel de baruri, evita-le… Trebuie sa alegi un loc luminat, dar nu foarte, distractiv insa sa va dea posibilitatea sa si discutati si mai ales fara prea multa incarcatura emotionala.

Citeste si:  Cand concepem primul copil?

Ce vorbim? Chiar daca v-ati cunoscut la munca, nu e momentul sa il barfiti pe seful de departament si nici sa treceti in revista toate proiectele la care aveti de lucrat. Afla cat mai multe despre el.  O data ce ai aflat cateva despre el, iti va fi foarte usor sa legati o conversatie inteligenta, trecand in revista subiectele care stii ca il pasioneaza. Daca nu ai aflat mai nimic despre el, cauta pe net evenimentele din oras din ultima saptamana si iincearca sa le introduci in conversatie.

Citeste si:  Prea multa libertate strica

Cum ma imbrac? Cum te simti bine si in stilul care te reprezinta. Evita penibilul imbracandu-te cu haine total nepotrivite cu vremea si cu activitatile pe care vreti sa le faceti. Nu pot sa nu imi aduc aminte de prima si singura mea excursie la catarat…imbracata intr-un echipament nepotrivit  🙂

Citeste si:  Ce sa NU faci in pat

Ce fac in ziua cu pricina? In primul rand, uita de regula cu cele 15 minute academice, nu se aplica! Incearca dimpotriva, sa ajungi mai repede. Daca va intalniti la restaurant, ocupa o masa buna sau mai bine, asteapta-l la bar si urcati in restaurant impreuna.

Cand e momentul sa sar pe el? Ai putintica rabdare! Chiar daca e cel mai sexy barbat de pe pamant, incearca sa iti tii mainile acasa. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.