Femeia Balanta si compatibilitatile ei in anul 2011

Balanta este singurul semn al zodiacului care nu are o reprezentare a unei fiinte sau al unui animal. Se spune ca fiind fara suflet, Balantele sunt obiective si impartiale.
In general, Balantele sunt vesele, optimiste si comunicative. Se hotarasc foarte greu ce decizie sa ia sau ce drum sa aleaga pana nu cunosc toate consecintele deciziilor lor.
Balantele sunt femei cultivate, care citesc mult, avand gusturi rafinate si incredere deplina in ele.
In ceea ce priveste partea sentimentala, cel mai bun partener pentru Femeia Balanta, il reprezinta Barbatul Varsator, care este capabil sa implineasca viata emotionala a Balantei. Atractia fizica dintre cele doua semne este intensa.
Un alt partener la fel de bun pentru Balanta il reprezinta Barbatul Gemeni, cu care seamana foarte mult si cu care poate intemeia chiar o familie, bazata pe aceleasi conceptii si principii.
Intre o Balanta si un Berbec nu poate fi vorba de dragoste sau de casnicie, deoarece pe harta zodiacului, cele doua semne sunt opuse, lucru ce reflecta si in firea lor.
Intre Femeia Balanta si Barbatul Taur poate exista o relatie foarte frumoasa de dragoste, pentru ca cele doua zodii se completeaza perfect.
Intre Femeia Balanta si Barbatul Rac relatia poate decurge foarte frumos, cu conditia ca Femeia Balanta sa ii inteleaga iesirile Racului si sa-l accepte asa cum este el.
Relatia dintre Femeia Balanta si Barbatul Leu va fi frumoasa la inceput, dar pe masura ce vor incepe sa se cunoasca mai bine, lucrurile se vor schimba total. Leul este prea indraznet pentru firea indecisa a Balantei.
Barbatul Fecioara se va plictisi foarte repede de Femeia Balanta, asa ca nu va recomand o astfel de relatie.. Fecioarele au nevoie de fidelitate, care la Balanta nu o vor gasi.
Balanta – Balanta este una dintre cele mai nefericite relatii de iubire. Nici vorba sa se iubeasca, da`pai sa se casatoreasca…
Te intereseaza un partener nascut in zodia Scorpionului? Nu vad cu ochi buni o posibila relatie intre aceste doua semne. Romantica Balanta se va lovi de posesivitatea Scorpionului si intr-un final se va retrage din lupta.
Intre Femeia Balanta si Barbatul Sagetator nu exista nici maca un minim de interes, asa ca nici vorba de vreo dragoste aprinsa sau vreo relatie de durata.
Balanta si Capricornul nu au mai nimic in comun.. Capricornul este foarte calculat, in timp ce Balanta abia se poate decide ce vrea sa manance la micul dejun.
Intre Femeia Balanta si Barbatul Pesti poate exista cel mult o aventura..O relatie serioasa este posibila, doar cand amandoi ajung la varsta maturitatii si au carierele bine definite.

Citeste si:  Plasturi contraceptivi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.