Femeia Berbec si compatibilitatile ei in anul 2011

Noul an duce cu sine, o gramada de schimbari si de noi perspective, de care noi, femeile moderne vrem sa profitam la maxim. Si cum altfel, daca nu consultand putin semnele astrologiei, care ne aduc informatii noi si trucuri pentru acest an.
Prima care se va bucura de aceasta consultatie astrologica este Femeia Berbec, femeia care reprezinta simbolul primaverii si al unui nou inceput.
Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt inzestrate cu o forta de convingere deosebita, sunt foarte inteligente si pline de energie. Sunt companii placute, cu care nu ai cum sa te plictisesti, sunt mame stralucite si femei de cariera de succes.
Partenerii ideali pentru femeia Berbec sunt barbatii nascuti sub semnul Leului sau al Sagetatorului. Daca iubitul tau este Leu, inseamna ca te bucuri de una dintre cele mai frumoase relatii de dragoste pe care le-ai avut pana acum: sunt caractere puternice, se domina unul pe celalalt atat de armonios incat ai putea crede ca sunt una si aceeasi persoana.
Femeia Berbec si Barbatul Sagetator fac de asemenea un cuplu de invidiat, care are mari sanse sa reziste de-a lungul timpului. Amandoi sunt inteligenti si creativi, completandu-se unul pe altul cu usurinta.
Intre Femeia Berbec si Barbatul Berbec, poate exista o atractie, dar nu una atat de mare incat sa se poate materializa sau rezista in timp. Sunt mult prea mandri si egoisti pentru a putea coopera.
Daca te intereseaza un partener despre care stii ca se afla in zodiac Taurului, trebuie sa stii ca la inceput, relatia poate parea una ideala, insa tu esti mult prea impulsiva si amatoare de distractii pentru Taurul care este foarte calm si moderat. Nu aveti aceleasi scopuri in viata, deci nici vorba de o posibila relatie.
Combinatia Berbec – Gemeni este una superficiala, deoarece barbatii nascuti in zodiac Gemeni sunt mult prea libertini si aventurieri, mai mult decat tine, de aceea te pun pe ganduri.
Intre o Femeie Berbec si un Barbat Rac, lucrurile nu prea se impaca bine, deoarece tu esti prea directa si prea independenta pentru un Rac, care este foarte sensibil si emotiv.
Daca te intereseaza un partener nascut sub semnul Fecioarei, trebuie sa stii de la bun inceput ca sunteti sortiti esecului..” Feciorasul” este mult prea calculat si cerebral pentru firea ta aventuroasa. Nu aveti nimic in comun.. nici macar prieteni..
Sa incerci cu o Balanta? Nici gand! In zodiac sunteti exact pe pozitii opuse. La fel ar evolua si o relatie intre voi..
Relatia ta cu un Scorpion este una dintre cele mai nefericite relatii de dragoste. Sunteti obsedati de putere si nici unul nu cedeaza de dragul celuilalt. Mai bine nu!
Femeia Berbec este foarte atrasa de barbatii nascuti in zodiac Capricornului, dar acestia din urma sunt prea pesimisti si realisti pentru tine..
Varsatorul nu-ti va permite niciodata sa intri in spatiul lui intim si sa-i afli dorintele ascunse.. Asa ca pentru ca sa-ti bati capul?
Cu un barbat din Pesti ai putea avea o relatie de durata, daca cea care conduce esti tu. Insa oricum nu-i vei suporta accesele de romantism, oricat de mult te-ai stradui.. Nu e genul tau..

Citeste si:  Mariaj fericit

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.