Femeia Capricorn si compatibilitatile ei in anul 2011

Semn al iernii, Capricornul este asemanat cu un batran intelept, cu barba alba si toiag ca din povesti. Un Buddha al zilelor noastre.
Femeile Capricorn sunt mature, cumpatate , bine organizate si rabdatoare. Sunt ambitioase si atrase de success, de aceea vor munci foarte mult pentru a-si construe o cariera solida.
In ceea ce priveste partea sentimentala, Femeia nascuta sub semnul Capricornului are nevoie de siguranta si de bani ca sa-si implineasca toate dorintele.
Cea mai frumoasa relatie pentru o Femeie Capricorn este cea cu nativul din zodia Taurului, care este foarte atent si manierat. Au pasiuni comune pentru munca si cariera, cat si pentru familie, care este pe primul loc pentru ei.
O a doua relatie foarte reusita o reprezinta cea cu un Rac. Se potrivesc atat de bine, incat ai crede ca sunt suflete pereche. Armonia si echilibrul caracterizeaza pe scurt relatia dintre cei doi.
Femeia Capricorn este atrasa iremediabil de Barbatul Berbec, care stie sa-i ofere atentie si dragoste. Relatia lor poate dura o viata intreaga.
Intre Capricorn si Gemeni nu poate exista decat o relatie de colegialitate, superficiala insa si aceea. Barbatul Gemeni este prea cu capul in nori pentru firea conservatoare a Capricornului.
Femeia Capricorn nu va accepta nici in ruptul capului un partener ca Leul, care incearca mereu sa se impuna, sa domine.. Lipsa de incredere si mandria Leului vor duce la destramarea relatiei dintre cei doi.
Intre Capricorn si Fecioara relatia poate rezista foarte multi ani, daca se indragostesc nebuneste. Fac casa buna, avand in vedere ca Barbatul Fecioara este familist convins.
Femeia Capricorn si Barbatul Balanta vor gasi foarte greu interese comune. Femeia Capricorn nu poate fi la fel de petrecareata si distractiva ca nativul din Balanta.
Intre Femeia Scorpion si Barbatul Balanta nu exista nici macar o scanteie, de relatie nici nu poate fi vorba.. Se pot intelege bine ca prieteni, nimic mai mult.
Te interseaza barbatul nascut in zodia Sagetatorului? Sansele sunt destul de mici in ceea ce priveste intelegerea dintre cei doi, pentru ca Sagetatorului ii place foarte mult sa se joaca cu focul, lucru deloc pe placul Capricornului.
Cuplul format din doi Capricorni se poate iubi cu sinceritate toate viata. Au multe in comun, dar se cunosc atat de bine, incat e de preferat sa se evite pana ce ajung amandoi la maturitate.
Intre Femeia Capricorn si Barbatul Varsator nu exista respect, prin urmare, nu poate fi vorba nici de dragoste.. Varsatorul este risipitor si nu apreciaza eforturile Capricornului.
Cuplul Capricorn – Pesti lasa de dorit. Daca isi urmaresc ambitiile si interesele fara a se folosi de celalalt, se pot intelege bine.. Dar nu le dam mari sanse de reusita.

Citeste si:  Locuri de facut sex

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.