Femeia Leu si compatibilitatile ei in anul 2011

Femeia Leu se poate lauda cu trasaturi frumoase si cu o silueta de invidiat. Desi pare mandra, ea are o atitudine intelegatoare fata de cei din jur. Este inteligenta, sociabila, deschisa si impulsiva. Dintre toate zodiile, Leul este cel care isi dedica viata unui ideal si care este in stare de sacrificii pe care alte zodii nu sunt in stare sa le faca.
In ceea ce priveste dragostea, Femeile Leu au nevoie de atentie si de afectiune, insa vor oferi intotdeauna mai mult decat primesc. Afectiunea lor va creste cu timpul, pe masura ce li se dovedeste ca persoana iubita le este fidela.

Relatia dintre o Femeie Leu si un Barbat Berbec are cele mai multe sanse de reusita. Cei doi sunt la fel de ambitiosi si au aceleasi conceptii despre viata si dragoste. Armonia, stabilitatea si bucuria vor domni in casa celor doi amorezi.

Citeste si:  Ce sa NU scrii intr-un SMS

O alta relatie la fel de reusita pentru o Femeie Leu o reprezinta cea cu Barbatul Sagetator, ambii fiind semne de foc au foarte multe in comun, mai ales pasiunea pentru bani si cariera.

Posibilitatea unei relatii intre Femeia Leu si Barbatul Taur nu este exclusa, daca iubirea dintre ei este sincera si nu se urmareste nici un interes. Odata instalata minciuna, relatia se destrama imediat.

Intre Femeia Leu si Barbatul Gemeni sunt slabe sanse sa existe o relatie de dragoste. Atractia dintre cei doi este foarte mica, iar barbatul din Gemeni nu va suporta sa fie dominat de Femeia Leu sub nicio forma.

Suna destul de tentant o relatie intre Leu si un barbat din zodia Racului, daca Femeia Leu are grija si nu-i strica buna dispozitie Racului cu surprizele neplacute.

Citeste si:  Obtine tot ce vrei de la partener

Leu – Leu este o combinatie benefica pentru ambii parteneri. Sunt atrasi unul de celalalt din prima clipa si isi traiesc povestea de dragoste la cele mai inalte cote ale pasiunii. Mare grija la ambitiile nemasurate si la vorbele aruncate in vant!

Daca esti interesata de un barbat nascut in zodia Fecioarei trebuie sa stii ca rareori se naste o poveste de dragoste intre cele dou semne. Nu au nimic in comun si de aceea prefera sa se ocoleasca.

Relatia dintre o Femeie Leu si un Barbat Balanta ar putea fi una fericita, daca Leoaica ar accepta caracterul nehotarat al Balantei si daca acesta din urma nu i-ar reprosa incontinuu Femeii Leu ca nu este interesata de casa.

Citeste si:  De ce le place sexul anal?

Femeia Leu cere adoratie, Barbatul Scorpion respect. Daca s-ar putea pune de comun acord asupra acestor doua lucruri ar putea avea o casnicie perfecta.

In nici un caz, relatia dintre Femeia Leu si Barbatul Capricorn nu o sa mearga, pentru ca sunt firi cu totul diferite si nu pot avea nici un viitor comun. Leul isi doreste lux si admiratie, Capricornul o familie si fericire.

Barbatul din Varsator nu este suficient de pasional pentru Femeia Leu, pentru ca nu stie cum sa o cucereasca si cum sa-l faca sa-l iubeasca. Iar unde dragoste nu e….nimic nu e! ( vorba cantecului )

Relatia dintre Femeia Leu si Barbatul Pesti nu este una tocmai fericita, deoarece Pestii sunt foarte reci si inchisi in lumea lor, in timp ce Leul ar vrea sa detina controlul pana si asupra gandurilor lui..


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.