Femeia Rac si compatibilitatile ei in anul 2011

Femeia Rac este una dintre cele mai feminine si mai delicate femei din intreg zodiacul. Este suspicioasa si secretoasa si isi pierde increderea in unele persoane din motive puerile. Este o fire extrem de sensibila, atenta la cele mai mici detalii si are o intuitie aproape profetica.
In ceea ce priveste partea sentimentala, Femeia Rac este foarte idealista si sa teme de suferintele din dragoste.
Partenerul potrivit pentru Femeia Rac este Barbatul Pesti, de care se va indragosti la prima vedere si cu care poate avea o relatie care va dura toata viata.
In aceeasi situatie se afla si Barbatul Balanta, la care Racul va gasi tot ce i-a lipsit vreodata: afectiune, atentie si incredere. Se inteleg de minune si au gusturi comune. Singurul lucru care le-ar putea strica relatia este suspiciunea exagerata a Femeii Rac si gelozia dusa la extreme a Barbatului Balanta.
Femeia Rac si Barbatul Berbec ar putea fi atrasi unul de celalalt, dar pe o perioada scurta de timp. Relatiile intre ei se vor finaliza cu certuri si reprosuri.
Intre Femeia Rac si Barbatul Taur, se poate lega o frumoasa relatie de prietenie, mai putin de dragoste. Desi au multe in comun, Femeia Rac este mult prea sensibila, iar Taurul se poate simti santajat sentimental.
Combinatia Rac – Gemeni ar putea fi una buna, pentru ca cei doi se plac, au puncte comune, dar ce te faci cu intuitia Femeii Rac si cu barierele de comunicare care exista intre voi?
Femeia Rac si Barbatul Rac se cunosc prea bine pentru a se putea suporta. Niciodata nu vor fi de acord unul cu altul si niciodata nu va ceda nici unul in favoarea celuilalt. Incapatanarea si orgoliul sunt doar cateva dintre defectele Racului.
Relatia dintre o Femeie Rac si un Barbat Leu are ceva sanse de izbanda, pentru ca Leul are nevoie de admiratia si devotamentul Racului, in timp ce cel din urma are nevoie de stabilitatea financiara pe care Leul i-o poate oferi.
Intre Femeia Rac si Barbatul Fecioara, iubirea ar putea rezista ani buni, cu conditia ca situatia financiara sa nu le fie afectata. Ambii iubesc confortul, iar de aici ar putea aparea mici probleme.
Daca esti interesata de un partener Sagetator, ai nevoie de multa rabdare si nervi ca sa ajungi sa-l cunosti. Femeile Rac sunt pasionale, pe cand Barbatii Sagetator sunt mai degraba practici.
Rac – Capricorn sunt cele doua semne opuse pe harta zodiacului si se pot completa foarte bine, cu conditia ca Barbatul Capricorn sa-i ofere tot rasfatul din lume Femeii Rac.
Ce sa spunem despre Femeia Rac si Barbatul Varsator? Un NU bine pronuntat! Nu au nici o sansa sa intemeieze o familie, sa mentina o relatie, pentru ca Barbatul Varsator are nevoie de libertate si de timp liber pe care sa-l petreaca in alte companii, in nici un caz a Femeii Rac.

Citeste si:  Cum sa-l tii numai pentru tine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.