Femeia Sagetator si compatibilitatile ei in anul 2011

Zodia Sagetatorului sau a Centaurului asa cum este numita in termeni astrologici, intruchipeaza forta animala si umana intr-o singura creatura.
Femeia Sagetator are o eleganta in miscari, pe care numai Femeile Taur o egaleaza. Este mereu zambitoare, prietenoasa si gata sa sara in ajutorul prietenilor. Este o fire cinstita care spune verde in fata ce gandeste si ce doreste.
In ceea ce priveste dragostea si familia, Femeia Sagetator este atrasa de persoane la fel de active ca si ea.
Cea mai buna relatie de dragoste, o poate avea cu Barbatul Leu. Sunt la fel de energici, au acelasi stil de viata si multe obiective comune. Pot trai fericiti pana la adanci batraneti.
Barbatul Berbec poate fi si el un partener bun pentru Femeia Sagetator, amandoi fiind amatori de distractie si de schimbari.
Intre Femeia Sagetator si Barbatul Taur nu poate exista o dragoste mare, pentru ca nu au nimic in comun: ea isi doreste noutate si libertate, in timp ce el prefera siguranta si intimitate.
Intre o Sagetatoare si un Barbat Gemeni sunt multe asemanari. Atractia dintre ei este mare, sunt aventurieri, dar le lipseste profunzimea sentimentelor.
Relatia dintre Femeia Sagetator si Barbatul Rac este posibil sa devina serioasa, daca cei doi au timp sa se cunoasca suficient si nu se despart la prima neintelegere. Racul este pretentios, in timp ce Sagetatorul este un visator.
Intre Sagetator si Fecioara nu poate fi vorba de dragoste. Poate cel mult, de o prietenie. Dar si aceea este pusa in pericol de criticile Fecioarei.
Sagetator – Balanta este o combinatie bunicica, dar superficiala. Balanta are planuri serioase, in timp ce Sagetatorul ar mai copilari vreo 4-5 ani..
Esti interesata de Barbatul Scorpion? Sunteti atat de diferiti incat nu inteleg ce te atrage la el. Atractie fizica exista dar nu este suficienta pentru a intemeia o relatie sau o familie.
Intre doi Sagetatori relatia nu poate ajunge la sentimente durabile, oricat de mult se aseamana. Cand au probleme se lasa coplesiti de dezamagire si nu stiu cum sa treaca peste ea.
Femeia Sagetator mai bine s-ar feri Barbatul Capricorn. Nu corespunde deloc tiparului pe care si l-a ales. Capricornul este carcotas si posomorat, prin urmare nu se vor intelege.
Ce cred despre Barbatul din Varsator? Poate avea o relatie buna cu Femeia Sagetator, insa sentimentele lui nu vor avansa odata cu relatia, asa ca te poti astepta oricand la vreo surpriza neplacuta din partea lui.
Foarte greu va suporta Femeia Sagetator stilul de viata al Barbatului Pesti. Acestia sunt meticulosi, in timp ce Sagetatorul prefer sa faca lucrurile la modul “repede-inainte”.

Citeste si:  Sexul la birou poate dauna grav sanatatii!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.