Femeia Taur si compatibilitatile ei in anul 2011

Femeia Taur reprezinta simbolul Constructorului sau al Creatorului, are un scop bine definit in viata si este una dintre cele mai practice si rabdatoare femei din horoscop.
Femeile nascute in zodia Taur sunt foarte dinamice, ambitioase si tin foarte mult la valorile traditionale ale familiei. Iubesc luxul si confortul, de aceea vor face tot ce le sta in puteri pentru a asigura familiei un trai bun.
In ceea ce priveste dragostea si compatibilitatile femeii Taur, cel mai potrivit partener care sa-i ofere afectiune, loialitate si stabilitate il reprezinta Capricornul. Aveti teluri comune si iubiti luxul in aceeasi masura, drept pentru care amandoi veti lupta cot la cot pentru acest lucru.
Un al doilea partener potrivit unei Tauroaice este barbatul nascut in zodia Fecioara, deoarece fiind tot o zodie de pamant si avand aceleasi teluri, va fi usor sa construiasca o relatie durabila.
In relatia cu un Berbec, Femeia Taur va avea tendinta sa-l sufoce pe partener cu firea sa geloasa. Berbecii sunt aventurieri, asa ca nu fac casa buna cu Taurul.
Combinatia Taur – Taur este una destul de productiva, cu conditia sa nu se plictiseasca unul pe celalalt. Desi va fi dragoste la prima vedere, nu va dura mult..
Intre Femeia Taur si Barbatul Gemeni nu poate exista decat o relatie bazata strict pe atractia fizica. Pasiunea si spiritul de aventura sunt singurele lucruri comune care va leaga.
Parteneriatul Taur – Rac este unul foarte bun, cu conditia ca Taurul sa-i inteleaga capriciile si pretentiile Racului. Ambii isi doresc o familie perfecta si o iubire calda, insa Taurul nu va intelege niciodata nevoia Racului de a controla tot..
Femeia Taur si Barbatul Leu nu prea au sanse de reusita in ceea ce priveste o relatie de durata. Desi se iubesc si se admira foarte mult, Leul nu-si arata entuziasmul si dorinta de a continua.
Intre Femeia Taur si Barbatul Balanta nu poate fi vorba de nici un fel de relatie.. nici de prietenie. Balantele detesta rutina si se plictisesc repede de Taurul conservator.
Te intereseaza colegul de birou, despre care ai aflat ca este in zodia Scorpionului? Mai bine nu.. Este mult prea mandru ca sa vorbeasca despre sentimentele lui si tu exact asta iti doresti! O persoana cu care sa comunici si sa ai o relatie armonioasa. Scorpionul este exact opusul a ceea ce cauti tu.
Intre un Taur si un Sagetator, lucrurile ar putea sta chiar foarte bine, daca acesta din urma nu ar prefera aventura si distractia in locul unui camin si a stabilitatii.
Daca intentionezi sa iesi in oras cu tipul din zodia Varsatorului, trebuie sa stii de la bun inceput ca iti poate fi un bun prieten, insa nimic mai mult. Nu apreciaza deloc nevoia de stabilitate a ta, de aceea va face in asa fel incat sa fie tot timpul cu un pas inaintea ta.
Cele mai slabe sanse ale anului acesta il reprezinta insa nativul din Pesti. Intre Femeia Taur si Barbatul Pesti relatiile nu vor fi foarte stranse, nu se vor respecta opiniile si nevoile celuilalt.. Asa ca trage aer adanc in piept si spune din toata inima: Next!!

Citeste si:  De ce le place sexul anal?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.