Femeile si relatiile toxice

Relatii toxice
 Aveam momente in care simteam ca nu mai pot si voiam sa rup relatia dar de fiecare data reusea, sa ma faca sa ma simt vinovata si sa cred ca totul se intampla datorita greselilor mele si ca el ma iubeste. Cu fiecare zi ce  trecea vorbele lui veninoase au inceput sa imi faca rau. Atat de rau, ca nici nu mai stiam ce vreau, cine sunt.. Aveam zile in care imi doream sa nu ma mai ridic din pat, sa mor. Incepusem sa cred ca poate asa sunt relatiile si poate eu sunt cea care greseste. Ca toata lumea are probleme in cuplu, ca poate eu sunt cea care are probleme.

 Mai  aveam si momente in care imi era dor sa fiu cum eram inainte,  sa rad, sa dansez, sa ma vad cu prietenele …Obosisem. Obosisem sa ma mai port asa cum vrea el, sa am aceleasi discutii, sa dau si sa mi-se spuna ca nu dau nimic, sa lupt in fiecare zi spunand ca daca eu dau poate intr-o zi va observa si el. Afara relatia noastra, parea perfecta si el parea iubitul perfect! Familia, prietenii nu au stiut niciodata ce se intampla intre noi, pentru ca mi-se parea ca nu e frumos sa vorbesc despre lucrurile acestea intime in afara cuplului.

Nu stiu nici in ziua de astazi, ce m-a facut sa iau aceea decizie dar, intr-o zi m-am trezit si i-am spus ca  eu nu mai pot, ca vreau sa ne  despartim.

Imi doream altceva, meritam mai mult…numai vroiam certuri, jigniri.. Intai m-a acuzat ca am pe altcineva, apoi a trecut la ironii.. ca intr-un final sa treaca si la amenintari.  Dar am avut un moment de curaj si am plecat. Mai mi-a oferit trei luni de cosmar in care oscila de la jigniri si telefoane nocturne, urmariri la  „declaratii de dragoste”. Stiam ca ii va trece la un moment dat  pentru ca avea nevoie de o alta „victima”. Dupa 3 luni si-a gasit o alta iubita si asa  eu am scapat. Un an de zile  am facut terapie la psiholog pentru a imi recastiga increderea in mine. Acum sunt intr-o noua relatie si sper ca lucrurile sa merga intr-o directie pozitiva. Ce am invatat, din aceasta poveste? Nimeni, dar absolut nimeni si mai ales cei care spun ca ne iubesc nu trebuie sa ne devalorizeze si sa ne jigneasca. Ambii pateneri trebuie sa se simta bine intr-o relatie, nu sa sufere.Aceasta relatie nu a avut nici o legatura cu iubirea.”


Citeste si:  Cum intretii o relatia la distanta
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.