Femeile vin de pe Venus si barbatii de pe Marte

Diferenta dintre femei si barbati

Cum sa nu ne punem aceasta intrebare? Cum sa nu facem diferenta intre felul in care iubim si actionam noi si indiferenta sau stilul usor nepasator al barbatilor cand vine vorba de dragoste si de persoana iubita?
Femeile, din iubire, sunt in stare de foarte multe lucruri frumoase, dar cel mai important, sunt in stare sa faca multe sacrificii pentru a fi langa persoana iubita.
Barbatii nu sunt la fel de sensibili din punctul acesta de vedere, argumentand ca in cazul lor, cele mai frumoase lucruri se intampla atunci cand asteapta si au rabdare, nu cand forteaza demersul natural si firesc al lucrurilor, asa cum obisnuim sa facem noi, femeile.
Femeilor le place sa spuna ceea ce gandesc si simt vis a vis de partener, in timp ce barbatii prefera ca femeia de langa ei sa se multumeasca cu faptul ca daca au spus o data ceea ce simt, lucrurile vor fi la fel, sentimentele nu se vor schimba, prin urmare, nu vad rostul pentru care ar spune-o mai des.
De aici la certuri si neintelegeri nu este cale lunga, iar cu timpul aceste discutii vor duce la destramarea relatiei. Singura solutie este sa incerci sa-l intelegi atat tu pe el, cat si el pe tine: tu sa nu simti ca esti neglijata, iar el sa nu simta ca este sufocat.


Citeste si:  Cum rezisti fara sex?
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.