Gelozia intr-o relatie la distanta

Gelozia.. oricat de puternica este relatia ta la distanta, va exista la un moment dat, clipe de gelozie, care chiar daca nu au o baza fundamentala, tot te vor face sa iti iesi din minti.
Care sunt cauzele care duc la gelozie in relatiile la distanta?
Daca esti intr-o relatie la distanta, vei suferi dezavantajul de a petrece foarte mult timp singura, departe de iubitul tau. In functie de situatie, il poti vedea in fiecare weekend, daca esti norocoasa, o data pe luna sau pe an, daca esti mai putin norocoasa. Important este ca in perioadele in care nu reusiti sa va vedeti, sa va dati unul altuia incredere si siguranta. Aceste doua sentimente vor face ca iubirea dintre voi sa ramana neschimbata si va vor ajuta sa treceti impreuna peste aceste momente grele, pana la revedere.
Gelozia apare atunci cand iti dai seama ca relatia este serioasa, ca persoana iubita inseamna foarte mult pentru tine si ca ai fi devastatata daca ai pierde-o fara un motiv sau din cauza altei persoane.
Stim foarte bine ca vei simti gelozie, cand iubitul tau iti va spune ca iese la o petrecere cu colegii lui de birou, sa sarbatoreasca ziua unui dintre ei. Prima ta intrebare va fi daca vor veni si femei.
Logic ca vor veni si femei, cad doar nu traieste si lucreaza intr-un mediu destinat strict barbatilor. Asa ca daca iti va confirma si faptul ca vin femei, cu siguranta o vei lua razna si nimeni nu se va mai intelege cu tine.
Trebuie sa intelegi ca desi vor mai fi femei la petrecerea aceea si poate chiar va dansa cu una din ele, nu inseamna ca o va lua acasa sau ca te va inlocui cu ea. Cand la mijloc este vorba de iubire adevarata, crede-ma ca nu vei avea de ce sa-ti faci griji sau sa fii geloasa.
Gandeste-te ca poate si el are aceleasi temeri ca si tine, ca trece prin aceleasi lucruri prin care treci si tu. Toate astea trebuie sa va uneasca mai mult ca niciodata, sa va faca sa va doriti sa stati impreuna din nou si cine stie..poate te va chema la el dupa o perioada de timp. Poate mai repede decat iti poti imagina..

Citeste si:  "Lasa-l sa plece!"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.