Greseli de cuplu

Te-ai gandit vreodata care sunt greselile pe care le comiti cel mai des fata de persoana iubita? Daca da, ai luat vreodata atitudine pentru a schimba cumva situatia?
Pentru a intari relatia pe care o ai cu sotul tau, iubitul tau, prietenul tau, trebuie sa ai grija cum te porti si mai ales cum reactionezi atunci cand iti dai seama ca ai exagerat.
Una dintre cele mai mari greseli pe care noi femeile o comitem, este aceea ca ne lasam pe noi pe locul doi. Ne sacrificam placerile si dorintele in favoarea persoanei iubite, care nu va aprecia acest lucru si va crede ca suntem dependente de ea si ca o sufocam.
Ai renuntat la hobby-urile tale pentru ca iubitul tau avea cu totul altele? Ai renuntat la prietenii tai, pentru ca iubitul tau nu ii placea? El ar fi in stare sa faca acelasi lucru pentru tine? Cu siguranta nu ar face asta si cu siguranta tu nu ii vei putea cere sa faca acest lucru, pentru ca tii foarte mult la el si vrei sa il vezi fericit si implinit.
Cea de-a doua greseala pe care femeile o comit destul de des consta in faptul ca isi ascund competentele si excelentele, pentru a nu-l eclipsa pe cel drag. Se intampla ca de multe ori, femeile sa joace rolul de femei “prostute” tocmai pentru a obtine si mai multa atentie si grija din partea iubitului. Lucru total gresit! Barbatii fug de femeile care nu au nimic in cap si care se bazeaza numai pe barbatul de langa ele. Barbatii adora femeile independente si sigure pe ele. Asa ca renunta sa faci pe “neajutorata” mai ales atunci cand nu este cazul si il vei castiga si mai mult de partea ta.
Nu te mai purta ca o mamica grijulie cu el. Are deja una…nu trebuie sa te porti si tu la fel si sa-i dai impresia ca vrei sa-l urmaresti sau sa-l stresezi. Asa sunt barbatii, vor sa fie libertini si sa faca fata singuri grijilor si problemelor, fara a apela la ajutorul iubitei sau al mamei.
Nu te mai purta ca o fetita rasfatata atunci cand vrei sa obtii ceva de la el, pentru ca nu vei obtine. Cand te porti asa, obtii atentie doar pentru ca esti simpatica si vulnerabila, nu pentru ca neaparat el simte nevoia sa-ti indeplineasca dorinta.

Citeste si:  Cu mai multe flori se face primavara…

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.