Idei de cadouri pentru 1 Martie

Conform calendarului si traditiei romanesti, incepand de astazi am intrat in anotimpul primaverii. Desi vremea de afara se tine tare si nu vrea sa permita acest lucru, noi ne vedem in continuare de lucrurile noastre si de sarbatorile care urmeaza: 1 Martie, Ziua Femeii si 8 Martie, Ziua Mamei.
Chiar daca suntem femei, ne-am obisnuit sa ne facem unele altora cadouri si mici atentii cu ocazia acestei zile. Indiferent ca le facem mamelor noastre, prietenelor, colegelor de munca sau sefelor un cadou, trebuie sa fim atente ce anume alegem sa oferim cu ocazia zilei de 1 Martie.
Cel mai potrivit cadou pentru aceasta sarbatoare este clasicul martisor. Desi in zilele noastre, pare un pic demodat acest obicei, mi se pare unul cat se poate de frumos si de natural: cu ocazia Martisorului, oferim martisoare.
In stanga si dreapta vedem tarabe pline de martisoare si fel de fel de zdranganele menite sa ne atraga atentia si sa le cumparam.
Papagali vorbitori, margele, haine sau parfumuri sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le putem oferi de 1 Martie.
Noi am facut un mic sondaj de opinie si am incercat sa aflam care sunt cele mai achizitionate cadouri cu ocazia zilei martisorului:
1.Martisoare si brose. Sunt foarte populare, mai ales in randul femeilor care vor sa faca o surpriza colegelor de munca, scoala sau vecinelor.
2.Flori. Sunt considerate cea mai “parfumata si colorata” atentie a primaverii. Florile vor fi intotdeauna bine primite si apreciate ca si cadou de catre reprezentantele sexului frumos.
Tips: Mult mai frumoase sunt florile in glastra, care pot fi ingrijite si pot ramane drept amintire pentru mult timp, daca li se acorda atentia necesara.
3.Parfumuri. Femeile sunt innebunite de-a dreptul dupa parfumuri si esente fresh, care sa se potriveasca cu mirosul primaverii si al florilor. Daca nu iti permiti sa faci cadouri scumpe, te poti limita la o lotiune de corp sau un balsam de buze fructat.
4. O invitatie la un spectacol de streeptease masculin. Este un cadou ceva mai inedit, dar sunt convinsa ca va fi pe placul prietenelor tale.

Citeste si:  Cateva lucruri despre stimularea punctului G

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.