Idei romantice pentru seri in doi

Am intrat in luna februarie, luna iubirii, pe care trebuie sa ne-o petrecem impreuna cu persoana iubita asa cum stim noi mai bine: in armonie, iubindu-ne si respectandu-ne. Si pentru ca vrem sa te ajutam sa faci suprize frumoase si romantice persoanei iubite, iata la ce ne-am gandit:
1.Invita-l la film, nu inainte de a complota putin cu angajatii de acolo care sa te ajute sa-i pregatesti o mica surpriza. Inainte de a incepe filmul, roaga-l pe baiatul care se ocupa de rularea filmului sa puna pe ecran o poza frumoasa, cu voi doi, timp in care tu ii poti declara sentimentele tale si cat de mult inseamna pentru tine. Personal, mi se pare o idee foarte frumoasa, romantica si usor de realizat. Sunt convinsa ca nu vei fi refuzata, tocmai in luna iubirii.
2.Fa-i o programare la un salon de masaj. Vorbeste din timp cu fetele de la salon, si roaga-le sa te lase pe tine sa-i faci masajul, fara ca el sa stie. Cum poti face asta? Simplu: ii inmanezi invitatia la salon si ii spui la ce ora trebuie sa fie acolo. Incearca sa ajungi la salon inaintea lui si imbraca-te corespunzator. Lasa-l sa fie condus in sala de masaj de una din domnisoarele de la salon si in timp ce el este deja intins pe masa, tu poti intra in actiune. Sunt convinsa ca va fi placut surprins si va aprecia curajul si implicarea ta.
3.Pregateste-i prajitura preferata si mergi la el la birou sa i-o duci. Nu trebuie sa stai pe capul lui sau sa ii distragi atentia de la treburile de birou. Se va bucura sa vada ca iti pasa de el si ca vrei sa ai grija de el, chiar si atunci cand este la serviciu.
4.Asteapta-l seara, cand vine de la birou, imbracata in desuurile pe care el le place cel mai mult si fa-l sa se simta in al noualea cer. Rasfata-l, mangaie-l, serveste-l cu un pahar de vin si daca ai curaj, invita-l la dans. E unul dintre cele mai frumoase moduri de a-l face sa uite de problemele zilnice, de stresul de la birou sau de alte preocupari.
5.Spune-i ca il iubesti! Aminteste-i acest lucru macar o data pe zi! Nu este sufocant, este cea mai simpla si cea mai frumoasa dovada de iubire!

Citeste si:  Cum sa pui punct relatiilor plictisitoare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.