Iertam sau uitam?

Relatii uitam sau iertam
Femeie blonda trista

Exista o vorba: oamenii pot ierta, dar nu pot uita!
Odata ce ai certitudinea ca iubitul ti-a fost infidel, normal si logic, ar fi sa stati de vorba, sa discutati si sa punctati tot ce e bun si rau in relatia voastra si in final sa decideti daca va mai acordati o sansa sau daca merge fiecare pe drumul sau.
Nu mai cauta sa dai vina pe unul din voi sau sa arunci cu reprosuri. La fel si regretele, acum nu-si mai au rostul, pentru ca undeva a fost o oarecare clipa de neglijenta a unuia dintre parteneri, din moment ce s-a ajuns la infidelitate.

Citeste si:  Cum sa-l impresionezi

Ce e rau sa fie dat la o parte, ce e bun sa fie pastrat! Daca simti ca nu poti trece peste ce a facut, fara a mai aduce vreodata in discutie acest lucru, ar fi mai bine sa nu mai incerci sa repari ceva care nu va functiona vreodata si sa pastrezi numai clipele frumoase si amintirile cele mai de pret.

Citeste si:  Top 10 greseli intr-o relatie

Desi cred in o a doua sansa, sunt si situatii cand din pacate, chiar cel care a gresit sau a produs despartirea, nu mai vrea sa creada in relatie sau in sansele de a reveni pe drumul cel bun.

Ce poti face in astfel de cazuri? Nu poti decat sa te rogi ca timpul sa te ajute sa uiti, iar ranile sa se vindece cat mai repede. Trist e ca pentru asta, avem nevoie de foarte mult timp, de prieteni care sa ne sustina si de o alta persoana care sa ne tina mintea ocupata chiar si pentru cateva clipe…


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.