Incredere in prezent

Increderea este motorasul fiecarei reusite, fiecarui succes, fiecarei relatii si fiecarui moment de bucurie. Fara incredere nu am putea face fata tuturor provocarilor si situatiilor bune si mai putin bune cu care ne confruntam de-a lungul vietii.

Intr-o relatie de cuplu, increderea cantareste in unele cazuri mai mult decat dragostea si asta nu este un lucru rau.
Sa analizam putin lucrurile? Putem ajunge la sentimente de iubire si respect daca nu avem incredere in persoana de langa noi?
Eu cred ca nu, ba mai mult, cred ca la fel de importanta este si increderea in sine, pe care de cele mai multe ori ne-o pierdem odata cu despartirea de persoana iubita.
Care este cheia unei relatii de succes si cum putem acorda incredere persoanelor pe care nu le cunoastem?
Dupa o despartire recenta, este destul de greu sa poti acorda incredere altei persoane, sa iti poti reface viata fara a ramane cu sentimentul de teama sau cu un gust amar.

Citeste si:  3 moduri in care sa nu inchei o relatie

Cum ne putem recapata increderea?
Simplu: iesiri in oras, mers la shopping, garderoba noua, un nou look si multa, multa rabdare. Se spune ca lucrurile bune li se intampla celor care stiu sa le astepte, asa ca, rabdarea este una din modalitatile prin care ne putem recapata increderea.
Iesi cu tipul cel dragut care te-a abordat pe reteaua de socializare, mergi cu prietenele tale la film, teatru, concerte si nu-ti refuza nicio placere. Tu contezi acum si trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a te simti bine si a redeveni ce ai fost candva: o persoana independenta, vesela si mereu pusa pe sotii.

Citeste si:  10 obiceiuri ale unui cuplu fericit

Cat despre increderea pe care trebuie sa o dai celor din jur, incearca sa nu o percepi neaparat ca pe un lucru rau sau ca pe o slabiciune de-a ta. Gandeste-te ca iti dai tie o sansa sa vezi lucrurile si oamenii altfel si cine stie, poate in felul acesta vei descoperi oameni adevarati, oameni pe masura caracterului tau si nevoilor tale.
Daca pana ai acum ai intalnit oameni care te-au ranit, nu inseamna ca trebuie sa te razbuni pe cei care apar in viata ta sau sa pui o eticheta fara a-i cunoaste cu adevarat.
Fii precauta, dar incearca sa nu te inchizi prea mult in tine, pentru ca nu iti vei recapata nici increderea, nici simpatia celor din jur.

Citeste si:  Ce sa faci si ce sa nu faci intr-o relatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.