Indragostita de un barbat casatorit

Niciodata nu le voi intelege pe femeile care se indragostesc de barbati insurati, barbati care au obligatii si vreo doi-trei micuti care-l asteapta acasa.
Imi este foarte greu sa inteleg de ce accepta sa iasa si se bage in casa altei femei si nu pot sa tolerez astfel de comportamente nici macar cand vine vorba de o prietena de-a mea.
Ce le atrage oare pe aceste femei la barbatii insurati? De ce prefera sa joace rolul de amanta? Si mai ales..nu au constiinta deloc?
Din pacate numarul divorturilor este in crestere in Romania, si acest lucru se intampla cel mai frecvent din cauza acestor femei care se “baga” pe sub pielea barbatilor insurati, din diferite considerente ( materiale, sentimentale sau in unele cazuri, din comoditate ).
Si cel mai urat si grav este atunci cand mai este si un copil la mijloc, un copil care nu are nicio vina ca parintii lui nu se mai inteleg si nu mai comunica unul cu celalalt sau ca in viata unuia dintre ei a aparut alta persoana.
Trebuie sa recunoastem ca sunt si cazuri in care nu numai barbatul calca stramb, ci si o femeia casatorita, care in cautare de aventura si adrenalina sfarseste prin a-si insela partenerul de viata. Cu toate acestea, aceste femei nu vor fi in stare sa renunte la casnicie sau sa intenteze divortul, preferand sa traiasca cu sentimentul de vinovatie si regret o viata intreaga.
Pentru barbati, lucrurile sunt mai simple: ei isi fac bagajul si pleaca la amanta acasa, fiind in stare sa lase totul in urma: casa, familie, copil si prieteni, pentru a incepe o noua viata alaturi de acea femeie.
Desigur mai sunt si cazuri in care atat femeia cat si barbatul insurat prefera sa tina ascunsa relatia si sa mearga fiecare pe doua planuri.
Mi-as dori foarte mult sa inteleg ce este in capul acestor femei care intervin fara scrupule si fara pic de constiinta in relatiile sau in casniciile altora.. insa cred ca voi ramane doar cu un mare semn de intrebare. Oare s-au terminat barbatii de pe lume si trebuie neaparat sa ne gasim unul in casele altor femei?

Citeste si:  Pozitiile de somn ale cuplului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.