Invata sa-i fii alaturi

„Jur sa te am alaturi, de azi inainte, la bine si la rau…” . De cate ori n-ai auzit cuvintele acestui juramant? Ca multi altii…si totusi putini sunt aceia care stiu cum sa-l ajute la greu pe omul de langa ei.

Pentru ca ajutorul pe care i-l dai sotului tau iubit sa fie eficient, evalueaza-i caracterul:
1. Sotul parinte
In familie el este cel care conduce, iar daca are probleme, se inchide in sine. Daca are nevoie de ajutorul tau, il va cere in mod autoritar.
Ce faci tu: Daca vrei sa-ti ajuti sotul, supune-te si mentine-i un climat calm. Generalul din casa trebuie sa aiba liniste in spatele frontului.
2. Sotul copil
In stare de stres poate sa devina isteric, sa tipe, sa invinuiasca pe toata lumea pentru problemele sale. Numai lui nu-si va gasi nici o vina.
Ce faci tu: Copleseste-l cu dragostea si atentiile tale. Iar daca vaicareala lui devine insuportabila, nu exagera cu empatia. Altfel, poti sa te stresezi si tu.
3. Sotul adult
Cel mai dorit tip de barbat, adeptul relatilor parteneriale in casnicie. Se descurca singur cu problemele, dar poate sa ceara si sa accepte sfatul sotiei.
Ce faci tu: Pur si simplu, fii alaturi de el si reactioneaza in functie de imprejurari. Daca tace, nu te repezi la el cu intrebarile. Daca iti cere ajutorul, actioneaza.

Citeste si:  Alarma! Se masturbeaza!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.