Iubirea prin semne

De cele mai multe ori, iubirea se manifesta in diferite feluri: prin cuvinte, prin activitati si prin semne.
Ce presupune iubirea prin semne? Presupune acea iubire demonstrata prin gesturi, dar si o iubire, pe care sa o simti, sa o poti atinge, sa te poate atinge.
Iubirea prin semne se refera la toate acele lucruri pe care simtim nevoia sa le facem, dar de foarte multe ori ezitam sau chiar renuntam sa le facem.
Iubirea prin semne inseamna sa te tii de mana cu persoana iubita, sa iti saruti de cate ori simti nevoie persoana iubita, sa o poti imbratisa cand simti si iti doresti si sa faci tot ce iti da prin cap, fara a te gandi daca este bine sau nu ce faci.
Sa ne gandim logic? Pe cine ar putea deranja un semn de iubire? Desigur..pe o persoana care nu este indragostita, dar cu cu toate astea, este implicata intr-o relatie, doar asa..de entertainment.
Sa ne gandim la inceputurile unei relatii. Semnele iubirii se vad cel mai bine atunci: indragostitii se tin de mana, se imbratiseaza, se saruta cu pasiune si dorinta, isi fac mici suprize, etc.
Dupa o perioada in care deja va acomodati unul cu altul si va descoperiti mult prea repede, toata aceste semne incep sa devina din ce in ce mai rare, pana vor disparea cu totul.
Cuvintele “Te iubesc” sau “Stii ca te iubesc” iau locul tuturor acestor semne, care valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte.
Imbratisatul sau sarutatul devin lucruri facute mecanic, fara nici un fel de implicatie sau urma de pasiune.
Sa ne gandim la inceputul relatiei din nou. La cat de entuziasmati suntem, la cat de mult ne dorim sa fim cu persoana iubita, sa o strangem in brate si o sarutam la infinit.
De ce nu facem acest lucru si dupa o luna, doua, trei, un an?
De ce semnele iubirii, care sunt atat de simple, dar care exprima mai mult decat ne-am putea dori, dispar?
Ar trebuie sa ne gandim mai mult la aceste lucruri. Iubirea nu se rezuma doar la intelegere, sex si alte lucruri materiale. Iubirea inseamna sentimente, inseamna gesturi, semne si manifestari ale starilor de bucurie si fericire, pe care se presupune ca trebuie sa le avem in momentul in care suntem intr-o relatie.

Citeste si:  Gelozia distruge iubirea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.