Iubirile de-o vara

Summer-love iubire de o vara

Operatiunea fiind una aproape fulger, lasa inhibitiile acasa, in debara. Se conserva bine in ciuda caniculei, nu-ti face griji, le poti relua cand revii si  le vei putea purta in stare bun  din noiembrie. Acum insa nu e nevoie de ele. Pregateste-te sa calatoresti!

Amorul de vara trebuie sa fie spumos ca sampania. Ce ramane in pahare, dupa cateva ore, se arunca. Iar cei cu dare de mana, cei deprinsi cu un anumit tip de gesturi, le si sparg. Si reusesc sa faca asta fara sa para ridicoli. Ci cu eleganta … Fara priviri inapoi si fara sa incheie procese verbale.

Citeste si:  Femeile si relatiile toxice

Asa si cu dragostea asta cu consistenta de nisip intre degete. Nu strangeti pumnul, fiti constienti de efemeritatea ei dinainte scrisa. Si bucurati-va de intermezzo-ul acesta de libertate: acela de a nu avea asteptari, de a va pune viata intre niste paranteze si, la umbra lor, radeti cat vreti, muscati asa cum simtiti. Proiectiile despre sine,  pot sa ia o scurta si binemeritata pauza. Asteptarile la fel. Iubiti-va, chiar daca tine doar o vara!

Citeste si:  Gelozia – boala incurabila?

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.