Izolare sociala

In lumea noastra moderna avem extrem de multe optiuni pentru comunicare. Poti suna, trimite email-uri, faxuri, posta, comenta, etc. Aproape oriunde te-ai duce , oricand ai vrea – te poti loga si poti profita de tot. Totusi, in ciuda abilitatilor pentru un contact constant, sentimentul de izolare sociala inca persista. Este speranta noastra ca aceste sfaturi sa functioneze si sa te ajute sa scapi de aceste sentimente.
In primul rand, nu trebuie sa te mai compari pe tine sau viata ta cu ce a altora. Absolut tot ce stii despre altii este bazat pe presupuneri. Nu putem stii niciodata ce se petrece in mintea si in inima unei persoane, pentru ca ceea ce aratam lunii este o versiune editata a noastra.
Daca tot vorbim de media, fii constienta ca media pe care o consumi iti afecteaza convingerile si sentimentele despre viata.
Permite-ti sa te simti singura. Este ok. Singuratatea nu este unica , si nici nu este o dovada a faptului ca este ciudata. Singuratatea este o parte naturala a conditiei umane. Atunci cand te simti singura, trebuie sa stii ca nu esti singura. Din fericire, acest lucru te va ajuta sa te simti mai putin singura.
Gaseste ceva care iti place.
Fii rabdatoare. Prieteniile sunt puternice si dezvoltarea lor necesita timp.

Citeste si:  Prieteni sau dusmani?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.