La ce se gandesc barbatii in timpul unei partide de sex

Barbatii, ca si femeile, se gandesc la o multime de lucruri atunci cand sunt in timpul unei partide de sex, oricat de ciudat ne-ar parea. Desigur, ei nu se gandesc ca noi la cum le sta parul, daca li se vede burta sau daca li s-a scurs rimelul. Insa sunt convinsa ca si ei se gandesc la astfel de lucruri sau poate ca ei se gandesc si se concentreaza pe obtinerea unui singur lucru: orgasmul! Orgasmul lui, in primul rand, dupa care..poate si al tau.
Conform studiilor, barbatii se gandesc la sex de 4.000 de ori pe an, de 13 ori pe zi, fiind primul lucru la care se gandesc dimineata.
Sunt barbati care atunci cand sunt in momentele intime alaturi de partenera lor se gandesc la momentul respectiv, la cat de bine isi satisfac partenera, daca fac treaba buna si daca o sa ajunga la orgasm. Toata concentratia lor consta in orgasmul femeii, mai putin al lor.
Alti barbati se gandesc la sexul oral sau la locurile pe care le-ar putea incerca impreuna pentru un plus de adrenalina si excitatie.
Exista si barbati care si-ar dori ca partenera lor sa-i suprinda printr-un moment excitant in care ea sa se mangaie si el sa o priveasca.
Alti barbati sustin ca adora sa-si priveasca iubita in timpul partidei de sex si nu se pot gandi decat la sanii ei, la felul in care acestia se misca, la fel in care isi musca buzele si la felul in care parul ii atarna pe spate.
Pe langa acesti barbati, care chiar se gandesc la ceva dragut, excitant sau cat de cat erotic, sunt si barbati care nu se gandesc la nimic sau daca o fac, gandurile lor se indreapta catre lucruri care nu au nici o legatura cu sexul.
Sunt barbati care se gandesc la ultimul meci al Stelei si si-o imagineaza ori pe Nicoleta Luciu alergand cu sanii pe afara, pe stadion, ori vreo alta vedeta care a pozat in Playboy, in rol de sustinatoare al vreunei echipe de fotbal.
Cei mai dezinteresati de actul in sine si probabil de partenera lor, se gandesc la ce a mai facut guvernul lui Boc, la divortul lui Iri si a lui Moni si nu stiu cum sa termine mai repede, ceea ce de abia au inceput.

Citeste si:  Dragostea, printre crima si pedepse

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.