Lucruri care ii enerveaza pe barbati

Nu, nu este un joc! Si da.. credem ca este dragut!
Peste tot pe unde citim, vedem si primim sfaturi despre cum sa ne purtam cu barbatii, cum sa facem sa le fim pe plac, etc.
Dar lucrurile care ii enerveaza pe barbati? Acele lucruri care pe moment, pot starni nervi, se transforma mai tarziu in glumite si in marci personale, care ii amintesc de persoana iubita.
Fiecare cuplu are anumite replici sau momente care ii diferentiaza de restul oamenilor.
Iata care sunt acele lucruri care ii “scot” din minti pe barbati:
1.”Vai ce dragut!” este una dintre replicile pe care noi, femeile, o folosim cel mai des atunci cand ne exprimam bucuria sau entuziasmul vis a vis de un lucru, obiect sau persoana. Folosim cuvantul “dragut” atat de des si uneori pe un ton atat de melodios, incat in prima faza, ii scoatem din minti pe barbati. Dupa o perioada, dupa ce se vor obisnui cu acest lucru, o sa observati ca vor folosi chiar si ei aceasta expresie, atunci cand vor vedea un lucru care ne place sau pe care ni l-am dori.
2.”Trebuie sa vorbim”. Pentru barbati, acest trebuie sa vorbim, echivaleaza cu o cearta sau cu o discutie ceva mai aprinsa, pe un subiect care cu siguranta nu este in favoarea lui.
3.”Este doar un hobby”. Faptul ca iti petreci foarte mult timp la sala de dans sau fitness, il cam poate pune pe ganduri pe iubitul tau. Ok, hobby hobby, dar parca nici el nu este atat de entuziasmat cand pleaca si vine de la sala. Fa-l sa inteleaga ca iti place pur si simplu ceea ce faci si ca nu are de ce sa-si faca griji: nu exista alta persoana in viata ta care sa te faca sa te simti asa speciala, cum o face el.
4.”Nu am nimic”. Se citeste de la o posta pe fata ta cat de trista sau suparata esti, dar cu toate astea spui ca nu ai nimic. Nu te astepta sa intuiasca sau sa ghiceasca ce ai patit, pentru ca nu o va face. Nu pentru ca nu vrea, ci pentru ca pur si simplu nu stie cum.
5.”Cu ce imi sta mai bine? Cu rochia sau cu pantalonii?”. Intrebarile de genul acesta il scoate la propriu din minti, mai ales daca insisti pe aceasta tema. De unde sa stie el cu ce iti sta mai bine, cand nici macar el nu-si da seama ca a luat o soseta de-un fel si alta de alt fel? Lui ii place cum iti sta cu orice ai alege, ca doar de aceea te admira cu orele atunci cand iesiti in oras sau cand te probezi prin casa.

Citeste si:  Sexperta: ghidul sexului oral, sot apatic, sotie inhibata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.