Lucruri care ne deranjeaza la barbati

Barbatii fac uneori ( aproape tot timpul ) lucruri care ne deranjeaza sau ne baga in ceata. Sunt sigura ca multe dintre voi intelegeti la ce ma refer, pentru ca v-ati confruntat de multe ori cu aceste lucruri. La noi lucrurile sunt simple: ori ignoram si toleram, ori sarim la gatul lor si ne explicam nemultumirile.
Lista cu lucrurile deranjante pe care barbatii le fac este mare, dar ne vom limita la cateva dintre ele, cele mai intalnite de fapt.
Prietenii cei mai buni ai barbatilor sunt televizorul si calculatorul. Acest lucru il fac toti: iubitii, tatii, bunicii, tot ce este de sex masculin. Oare statul asta in fata televizorului, ore in sir, chiar le face o deosebita placere?
Cel mai urat este faptul ca ei pretind ca te asculta daca ai ceva de zis, chiar si in timpul partidei dintre Barcelona si Franta, desi stim clar ca mintea lor nu mai proceseaza altceva decat pase, faulturi si suturi pe poarta.
Felul in care iti raspunde, iti da clar de inteles ca nu a fost deloc atent la ceea ce ai spus mai devreme: “Da iubito! Ai dreptate! Asa facem!”. Enervant, nu?
Noi, femeile, nu ne oprim niciodata din gandit. Nici cand dormim. Barbatii insa, au momente cand parca nici nu sunt langa noi, parca vorbim la pereti si nu alta. De cate ori nu vi s-a intamplat sa va vedeti iubitul picat pe ganduri, in timp ce tu ii explici ce aveti de facut pentru a doua zi? De cate ori nu vi s-a intamplat sa-l intrebati la ce se gandeste si sa va spuna simplu: “la nimic!”.
Cum adica la nimic? Voi va ganditi la nimic? Si cum arata acest nimic sau la ce se raporteaza acest nimic? Cu alte cuvinte, trebuie sa intelegem ca sunt momente in care creierul lor intra in stand by si nu se mai gandesc la nimic?
Explicatia logica este alta. Acel nimic este de fapt un lucru lipsit de importanta pentru noi, asa ca nu are rost sa-si raceasca gura povestindu-ne despre el.
Clasica si vesnica problema a femeilor cu barbatii o reprezinta ridicatul colacului de la toaleta. De ce nu-si amintesc sa faca acest lucru atunci cand intra la baie?
Intelegem ca va uitati la televizor, ca nu ne ascultati cand vorbim cu voi, ca va ganditi la nimic, dar pentru numele lui Dumnezeu: ridicati colacul la toaleta!

Citeste si:  Dragostea dupa 40 de ani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.