Lucruri pe care barbatii nu vor sa le auda in pat

De ce oare unii oameni simt nevoia sa spuna anumite lucruri inainte, in timpul si dupa sex? Ce mai este de fapt de discutat in acele momente? Despre vreme? Despre reforma in sanatate? Despre gunoi? Bineinteles, singurele lucruri reale pe care putem sa le comentam sunt actiunile.
Iata cateva lucruri pe care un barbat nu ar vrea sub nici o forma ca o femeie sa i le spuna in pat:
Ce spune ea: „A intrat?”
Ce gandeste el: Aceasta fraza poate sa fie perceputa si inteleasa in doua feluri: fie ai un instrument incredibil de mic si ea este obisnuita cu un echipament mult mai mare, fie ai tu problema cu nimeritul gaurii. Asta e viata. Lucrezi cu ce ai.
Ce spune ea: „As vrea sa te privesc dormind”
Ce gandeste el: Sa auda zgomotul acela? Cel mai bine ar fi sa nu adormi. Este posibil sa te trezesti chel, sau mai rau.
Ce spune ea: „Asta a fost tot?”
Ce gandeste el: Barbatii si femeile au definitii diferite despre sex. Barbatii spera sa primeasca macar o nota de trecere.
Ce spune ea: „Fostul meu prieten obisnuia sa…”
Ce gandeste el: Nimic nu este mai rau decat sa auzi despre fostul prieten inainte, dupa, si in special in timpul actului in sine.
Ce spune ea: „Este pentru prima data”
Ce gandeste el: Este un mit conform caruia orice barbat ar vrea sa aiba in pat o virgina. Asta este adevarat pana la varsta de 18 ani. Dupa aceasta varsta, barbatii vor femei cu putin mai multa experienta. O virgina inseamna ca probabil va fi ingrozita de sex inainte, in timpul si dupa.
Ce spune ea: „Sotul meu este acasa!”
Ce gandeste el: Daca stii ca este casatorita, probabil ca te asteptai la una ca asta. Daca presupuneai ca este singura, atunci este partial vina ta. Totusi, nu asta este problema acum.
Ce spune ea: „Nu poti decat sa ma tii in brate?”
Ce gandeste el: Unui barbat nu ii trebuie prea mult ca sa se excite. Totusi, atunci cand un barbat se incinge si o femeie nu isi doreste altceva decat sa fie tinuta in brate, iti raneste orgoliul.

Citeste si:  Viata sexuala se pierde...in timp

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.