Mariaj fericit

Aproape orice casnicie incepe cu o petrecere mare. Impreuna cu familia si prietenii, fiecare cuplu in parte este plin de sperante si vise pentru viitorul lor impreuna. Dar drumul catre un mariaj este departe de a fi unul usor. Si staticticile in materie de divorturi demonstreaza aceste lucruri, multe cupluri opteaza sa nu strabata acest drum anevoios.
Ar fi usor de invinovatit rata noastra ridicata de esecuri in materie de casnicie intrucat cuplurile nu petrec suficient de mult timp impreuna, si permit resentimentelor sa construiasca in inimile noastre un zid si uitam as lasam caile comunicarii deschise. Nu exista o reteta in nici o carte despre cum sa pastram relatia de cuplu intacta si sa avem o casnicie fericita 100%. Totul depinde de noi, sa gasim cea mai buna modalitate de a ne intelege cu partenerul nostru. In timp ce timpul de calitate petrecut impreuna, iertarea si comunicarea sunt elemente vitale extrem de importante in crearea unui mariaj fericit, daca astfel de lucruri nu se intampla, este de obicei un semn ca exista o problema mult mai „adanca”.. Si pana cand aceasta problema nu este rezolvata, nici un comportament extern nu va simti nici o modificare.
Credem ca problemele de cuplu ar trebui sa fie depistate de ambii parteneri. Acest lucru este valabil pentru toate relatiile. In momentul in care incepem sa ne concentram asupra a ceea ce ne dorim si asupra nevoilor noastre suntem pe calea cea buna.
Aveti probleme de comunicare in mariaj? Cat de des te concentrezi sa asculti ceea ce partenerul tau are de spus? Cand a fost ultima oara cand te-ai rugat pentru el si i-ai multumit Domnului pentru relatia voastra?
Pe masura ce incepi sa faci aceste lucruri, vei observa ca concentrarea ta incepe automat sa se duca catre Dumnezeu si catre partenerul tau. Bineinteles, nu te poti astepta la schimbari majore peste noapte. Relatia ta este posibil sa intampine de asemenea presiuni financiare, si alte probleme care depasesc puterea noastra de control.
Te-ai luptat vreodata cu gasirea fericirii in mariaj? Poate ca e timpul sa invitati linistea sa vina direct in relatia voastra.

Citeste si:  Cele mai hot pozitii sexuale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.