Masajul erotic

Se stie deja ca masajul erotic este considerat cel mai puternic afrodisiac, insa poate fi folosit cu succes ca o terapie de cuplu, care sa ajute la crearea unei legaturi profunde intre parteneri. Acest lucru este posibil datorita apropierii de partener, a descoperirii zonelor erogene ale fiecaruia, cat si la reducerea inhibitiilor.
Este o modalitate ideala pentru a incheia o zi stresanta: pregateste cada cu apa calda si spuma, dupa care invita-ti iubitul in dormitor pentru a-l rasfata cu un masaj.
Nu-ti fie teama, nu vei da gres cu o asemenea alegere, deoarece, desi tu vei fi cea care va incepe, vei vedea ca pe parcurs si iubitul tau se va implica cu aceeasi placere ca si tine.
Inainte de a te apuca de treaba, asigura-te ca ai creat atmosfera potrivita. Este unul dintre secretele unui masaj reusit. Atmosfera trebuie sa fie relaxanta, usor misterioasa. Aeriseste camera, schimba lenjeria, aprinde cateva lumanarele parfumate si pune in playlistul mp3-ului o muzica linistitoare, relaxanta. Iti recomand cu mare incredere albumele Buddha Bar Nature, pentru a crea o atmosfera cat mai intima si erotica. Daca ai purta o lenjerie sau un halat scurt, simplu, dar sexy, astfel incat sa pari o mica gheisa, rezultatul e garantat: iubitul tau va fi uimit de calitatile si sexualitatea pe care o emani.
Nu te simti stresata daca nu ai mai facut asta niciodata. Lasa-ti imaginatia sa zboare.
Incepe cu un masaj al capului, care are rolul de a elimina orice urma de stres. Nu insista mai mult de 5 minute pe zona fruntii si a tamplelor. Este suficient timp ca sa se relaxeze si sa-i dea chef sa mergeti mai departe.
Mangaierile trebuie sa fie variate, asa ca alterneaza miscarile si ritmul, astfel incat sa-l atingi doar cu buricele degetelor. Poti folosi chiar o manusa dintr-un material fin.
Pentru un plus de placere si senzatii de intimitate, priveste-l in ochi si atinge-l pe piept cu sanii, cu parul sau cu buzele.
Ingredientul principal este uleiul de masaj. Poti alege unul din uleiurile parfumate, cu esente afrodisiace de lemn de santal, de iasomie sau de portocal. Maseaza-i pieptul, umerii, fesele si coapsele.
Asadar, daca vrei sa-i arati partenerului tau ca-l iubesti intr-un mod placut si senzual, alege masajul erotic ca o dovada intima de iubire.

Citeste si:  Stimulare dorinta sexuala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.