Mentine romantismul dintre voi

Sa mentii romantismul si pasiunea intr-un cuplu este un lucru necesar, daca vrei ca relatia sa mearga bine. Nu ai nevoie decat de putina munca, imaginatie si desigur, sentimente puternice pentru persoana iubita.
Viata si rutina de zi cu zi, ne fac sa ne simtim uneori stresati, obositi sau plictisiti. Din cauza asta uitam sa fim atenti si afectuosi cu persoana iubita. Nu trebuie sa facem lucruri iesite din comun sau sa ne dam peste cap pentru a-i demonstra iubirea. Un simplu sarut sau o imbratisare sunt de ajuns pentru a-ti exprima iubirea si sentimentele.
Din cauza ritmului agitat al vietii, al problemelor de la locul de munca, al datoriilor, al grijilor, al copiilor, daca este cazul, ne plafonam in universul nostru si refuzam sa ne lasam iubiti sau sa iubim.
Ne simtim deranjati atunci cand primim un mesaj cand suntem la birou sau un telefon in timpul unei intalniri. Ne deranjeaza cand atunci cand venim seara, obositi de la munca, si persoana iubita are chef de vorba sau de dragalasit, pentru ca suntem prea obositi si plictisiti sa mai stam sa ascultam si of-urile ei..
De aici la lipsa pasiunii si romantismului nu mai este decat un singur pas. Actul sexual devine un lucru pe care il facem mecanic, doar pentru ca avem nevoie si pentru placerea fizica, nu si cea emotionala.
Petrecerea timpului impreuna va poate ajuta sa treceti peste aceste amanunte ale vietii si sa va faca sa va simtiti ca la inceputurile relatiei, cand totul era frumos si amandoi va faceati timp pentru celalalt.
Este adevarat ca oamenii se schimba, ca relatia nu mai poate fi exact ca la inceput, nu pentru ca nu ati vrea, ci pentru ca intre timp apar si alte lucruri care necesita atentie, concentrare sau prioritate.
Asta nu inseamna ca din cand in cand, nu va puteti rupe din rutina zilnica pentru a evada putin si pentru a va regasi din nou, chiar si pentru o zi.
Crede in puterea acestui lucru, pentru ca de cele mai multe ori este singurul care va poate apropia si intari pentru a face fata impreuna loviturilor vietii.
Nimanui nu-i plac momentele de siroposenie si romantice din calea afara, insa o mica surpiza care stii ca i-ar face placere si ca ar da savoare momentelor intime dintre voi ai putea sa pui la cale pentru a da culoare zilelor voastre si vietii de cuplu.

Citeste si:  Ne dorim sa fim in pielea Julietei?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.