Monotonia intr-o relatie

Se intampla de cele mai multe ori ca intr-o relatie sa intervina monotonia. Este un lucru absolut normal si nu trebuie sa va impacientati. Dupa ce trece o perioada mai indelungata de timp, relatia dintre doua persoane poate sa inceapa sa se mai raceasca usor, usor, lucru care va duce inevitabil la despartirea cuplului respectiv. Pentru a evita producerea acestui lucru, urmati sfaturile pe care noi vi le dam.
Printre acestea se numara faptul ca nu trebuie sa va lasati prinsi de treburile cotidiene. Incercati sa iesiti din cand in cand. Faceti-va timp pentru voi doi. Plecati departe in weekend-uri, undeva unde sa fiti numai voi doi.
Atunci cand ajungeti acasa, lasati deoparte problemele de la serviciu si grijile si bucurati-va de timpul pe care il aveti de petrecut impreuna. Povestiti ce a-ti facut pe parcursul intregii zile, dupa care deconectati-va complet.
Incercati sa faceti cat mai multe lucruri impreuna, sa experimentati lucruri noi, chiar si atunci cand vine vorba de viata voastra sexuala.
Chiar daca sunteti impreuna de ceva timp si va iubiti foarte mult, este bine sa continuati sa va ingrijiti, pentru a pastra vie flacara iubirii dintre voi doi.
Tu, ca si femeie, trebuie sa ai grija sa arati intotdeauna bine, sa fii intotdeauna pusa la punct si aranjata, pentru a reaprinde flacara dintre voi si pentru a-l atrage zi de zi. Daca renunti la a te mai ingriji si aranja, atunci este foarte probabil ca el se va uita si te va lasa pentru o femeie care o face.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Sunteti sigure ca voi v-ati fi dat seama?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.