Motive de cearta

Sunteti cuplul ideal. Va intelegeti de minune si ai putea sa juri ca el este cel cu care vrei sa-ti petreci restul vietii. Ce faci cand certurile isi fac loc in viata voastra si conflictele care pornesc din nimicuri, nu se mai termina? Ridici zidul de “protectie” intre voi doi si incepi sa vii cu argumente si banuieli, care poate ca nu au nici o baza reala.
Iata cateva dintre cele mai frecvent intalnite motive de cearta:
1. Este ora 8 seara si el inca nu a ajuns acasa. Nu-ti raspunde la telefon si nu stii cum sa dai de el. Este unul dintre motivele pentru care incepi sa ai banuieli, sa-ti pui intrebari, sa-ti faci pareri. Pana la urma ai si de ce.. Indiferent care este motivul pentru care nu a ajuns acasa, un telefon sau un mesaj putea sa-ti dea ca sa nu stai cu grija.
2. Merge la petreceri fara tine. Daca petrecerile sunt numai de baieti sau sunt legate de job-ul pe care il are este ok, dar cand el merge la o petrecere, la care pe tine nu te invita sau evita acest lucru, devine un pic iritant. Si de aici pana la cearta, nu este decat un singur pas.
3. Cand iesiti in oras sau intr-un grup mai mare, abia daca iti acorda atentie. Ceea ce barbatii uita de cele mai multe ori este faptul ca noi, femeile avem nevoie de foarte multa atentie si afectiune, indiferent de locul unde se desfasoara aceste doua lucruri. Discutiile nu vor intarzia sa apara in momentul in care vei simti ca acorda altor persoane mai multa atentie decat tie. Oare el cum s-ar simti daca i-ai face acelasi lucru? Nu stim.. dar merita incercat.
4. Cand are el chef de sex, trebuie automat sa ai si tu. Dar cand ai tu chef si initiativa, el este prea ocupat sa trimita mail-uri sau sa joace counter in retea.
5. Ai avut o zi teribila la birou si cand ajungi acasa, in loc sa fie dragastos si tandru cu tine, este foarte atent la meciul de la tv sau la stirile sportive.
Cum oare sa rezistam acestor lucruri, fara a ne certa si fara a inrautati situatia? Cum ii putem face pe stimatii domni de langa noi sa inteleaga ca avem nevoie de iubire si de atentie?

Citeste si:  Cum poti vindeca un barbat gelos?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.