Motive pentru ca un barbat sa fie romantic

Barbat romantic

Cuplu sarutandu-se

Veti fi mai fericiti – Cand esti romantic, capeti mai multa atentie din partea tuturor, deci implicit vei fi mai fericit.

Veti face dragoste mai des! Macar pentru acest lucru, cred ca merita efortul :-). O teorie demonstrata spune ca oamenii mai fericiti si mai romantici fac sex mult mai des decat ceilalti.

Veti pastra vie iubirea – O iubire romantica se bazeaza pe sentimente mai profunde si pe atractie reciproca, iar acestea o vor intari.

Citeste si:  Cum sa-l exciti

Exista posibilitatea sa ramaneti casatoriti mult mai mult timp. Sa stiti ca exista femei care insala pentru ca partenerul nu-i mai acorda atentie si incep sa se simta neatregatoare, neiubite, neimportante. Si bineinteles cum mereu exista un vanator, care i va acorda la un moment dat atentie mai multa decat primeste acasa…aceasta o sa cada in „ispita” . Sa nu credeti ca in aceasta capcana cad doar barbatii, ci si femeile!

Citeste si:  Campanie: Voteaza cel mai sexy posterior din lume

Veti crea un mediu in care sa va simtiti in largul vostru. Intr-o atmosfera placuta si relaxanta o sa va simtiti si dvs bine, cat si partenerul.

Veti fi parinti mai buni – cuplurile romantice vor face din casa lor un mediu pasnic si fericit. Vor fi parinti mai buni si modele pentru copiii lor. Copiii vostri vor intelege mai bine iubirea dacat ceilalti copii si vor sti cum sa-si aleaga partenerul in viata.

Citeste si:  Invata din criticile iubitului

Veti intari respectul si increderea in voi, in relatia voastra de cuplu. Lucrurile si faptele frumoase, atrag alte experiente pozitive.

Asadar, fiti romantici si bucurati-va de viata!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.