Nu-l sufoca cu dragostea ta

Daca sotul tau te roaga sa ii dai si lui putina libertate, atunci inseamna ca ai inceput sa il cam stresezi. Lasa-i ceva timp si pentru el. Nu exagera cu dovezile de iubire. Doar sti vorba aia…ce-i prea mult, strica.
1. Nu il suna pentru orice nimic
Desi tie ti se pare in regula ca ii povestesti tot ce ti se intampla si ca il consulti de fiecare data cand apare ceva nou, pentru el nu este chiar asa. Uneori nu poate raspunde la telefon, alteori nu are chef. Daca vorbesti cu el de cateva ori pe zi, nu o sa mai aveti ce sa va spuneti la cina. Inlocuieste telefoanele cu mesajele si fa-ti o lista de intrebari pentru seara. Este foarte nepotrivit ca sotul tau sa raspunda la interogatoriu cand este cu prietenii.
2. Nu spune „Te iubesc” cu usurinta
Este normal sa ai sentimente puternice pentru sotul tau, dar nu il bombarda cu declaratii pentru ca acest lucru poate deveni obositor. Mai bine ar fi sa-l inlocuiesti pe acel „te iubesc” cu expresii prin care sa le dai incredere in ei. De exemplu, spune-i : „esti exact barbatul pe care l-am visat”.
3. Invata sa te iubesti si pe tine
Toata lumea stie ca esti un om bun, care ar lasa orice pentru a-i ajuta pe ceilalti, insa, pentru a putea continua sa iti sprijini apropiatii trebuie sa ai grija si de tine. Din cand in cand mai fa-ti cate un cadou sau rasfata-te cu o plimbare sau chiar cu o carte. Izvorul tau de iubire trebuie alimentat, altfel o sa ramai fara energie si nu ai vrea sa irosesti atatea sentimente frumoase.
4. Nu ii oferi mai mult decat poate sa duca
Daca tu ai multa iubire de daruit este un lucru deosebit, de apreciat. Dar trebuie sa stii ca nu suntem toti la fel. Invata sa te adaptezi si sa dai atat cat poate cel de langa tine sa primeasca. Respecta dorintele si felul lui de a fi, iar daca sotul tau prefera sa nu il mai alinti in public, asa ar trebui sa faci.

Citeste si:  Mic ghid de... agatat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.