Nu-l sufoca

Invadarea spatiului personal al celui de langa tine este un lucru care se realizeaza mult mai usor decat ai crede si poate deveni foarte frustrant. Si pentru ca nu toti oamenii sunt deschisi sa vorbeasca despre lucrurile pe care ii deranjeaza poate ca este momentul sa aruncam o privire mai obiectiva la comportamentul nostru.
Vrei sa fii intotdeauna in preajma partenerului tau? Probabil ca da, in special daca esti la inceputul relatiei. Si cand spunem la inceput nu ne referim la primele saptamani de relatie, ci la primele 6 luni de relatie. In acest timp femeile devin uneori dependente de prezenta partenerului lor.
Dar chiar daca el nu ti-a spus niciodata sa incetezi nu inseamna ca nu are nevoie de putin spatiu pentru el singur. Si doar pentru ca vrea sa petreaca ceva timp cu prietenii sau sa faca ceva ce lui ii face placere nu inseamna ca nu se implica in relatia voastra.
Nu deveni paranoica si nu il urmari oriunde s-ar duce cu prietenii. Acorda-i putina incredere si vei vedea ca va aprecia foarte mult acest lucru. Ia in considerare faptul ca vei avea nevoie si tu de ceva timp singura intr-o zi.
Si daca il lasi sa iasa fara tine din cand in cand, nu ii ruina seara cu telefoane sau cu mesaje. Lasa-l sa se distreze si daca vrei sa-ti tii ocupata mintea, iesi si tu cu niste prietene in oras, dar nu in acelasi loc in care este si el.
Intr-un cuvant, incearca sa fii mai rezonabila atunci cand vine vorbade spatiul personal. Dar ai grija sa nu cazi in cealalta extrema si sa il lasi sa petreaca mai mult timp singur decat cu tine. Incearca sa creezi o balanta echilibrata.

Citeste si:  Dragostea la prima vedere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.