Nu stari sufletesti, TROFEE!

A simti emotii, a le spune, a le impartasi pentru un barbat inseamna a risca sa fii luat drept o fiinta slaba si vulnerabila, lipsita de virilitate. Se poate ca unii datorita transformarilor genetice, rezultate in urma presiunii societatii, sa fii devenit chiar insensibili. Destinat sa comande, sa faca ordine, sa plece la razboi…barbatul nu isi permitea sa fie sensibil si sentimental.

Citeste si:  Motivele pentru care ne inseala barbatii

Totusi, barbatii se pare ca sunt sensibili si sentimentali dar, isi ascund sentimentalismul pentru a se proteja de ceilalti, mai ales de FEMEIE. Sa admitem ca se indragosteste si isi arata sentimentele iar femeia pe care o iubeste il respinge…Ei, atunci va fi nu numai respins, ci si INVINS! Si a fi indragostit si a admite acest lucru, l-ar pune in inferioritate fata de femeie.

Citeste si:  De ce nu te suna

Barbatul este mult mai vulnerabil, decat lasa sa creada din atitudinea lui de dominiator. Totusi, atunci cand are incredere intr-o femeie isi scoate armura si lasa sa se vada nevoia lui de afectiune si de sensibilitate. Este partea omeneasca a barbatului pe care multi au invatat sa si-o expuna in ziua de azi, fata de generatiile trecute. Pacat, ca deseori cel care se expune este lovit de femeile cu un „feminism orb” si atunci lucrurile devin asa cum au fost mai demult.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.