Nu te place cu adevarat

Am stat si am analizat mai bine acest subiect si am gasit pentru voi si alte semne care dau clar de inteles cand un barbat nu este interesat de voi, mai mult decat o simpla amicitie.
1.Iti uita numele sau iti spune altfel.
Acest semn este unul dintre cele mai penibile si jignitoare semne ca nu este deloc interesat de tine. Cum sa uite cum te cheama sau sa te incurce cu vreo fosta iubita? Este inadmisibil! Nu i-ai cerut sa-ti stie numarul de la pantofi sau data nasterii cu exactitate, dar macar numele sa-l retina…pentru inceput!
2.Daca din intamplare va intalniti cu vreun cunoscut, prieten sau cineva din familie, te prezinta ca “tipa care nu-i mai da pace” poate fi ori un semn bun, in sensul ca..nu-i mai dai pace si ca se gandeste intr-una la tine, sau ca din contra, nu mai scapa de tine. Daca este sub forma de gluma, poti tolera acest lucru, dar cu conditia sa nu se mai repete. Fii atenta pe viitor cum se exprima in ceea ce te priveste si spune-i ca te deranjeaza ca nu te prezinta ca fiind iubita lui.
3.Cand iesiti in oras evita sa va tineti de mana sau sa va sarutati.
Ok..poate nu este genul care sa se manifeste in public si poate ca nu are initiativa, dar daca faci tu primul pas si el se da inapoi sau intoarce obrazul, este clar ca nu vrea sa fie vazut sau suprins cu tine in vreo ipostaza intima de cineva cunoscut. Daca nu te place, nu esti genul lui, dar petrece timpul cu tine doar ca sa aiba companie, iti recomand sa mergi mai departe si sa uiti de el.
4.Nu vrea sa iasa cu tine in club sau in oras.
Prefera sa va vedeti in parcuri? La film? La tine acasa? Sau si mai grav, in masina, in fata blocului? Oare cat de evident este faptul ca nu are nici o tragere de inima si nici un gand serios cu tine?
5.Ieri ati implinit doua luni de relatie si el ca si data trecuta, nu a dat nici o importanta acestui fapt. Ba mai mult, ti-a reprosat ca pui prea mult suflet si ca esti prea sentimentala? Pai un barbat indragostit cu adevarat ar face orice sa-si suprinda iubita, in fiecare zi a relatiei, nu numai in cele cu valoare sentimentala, cum ar fi aniversarea voastra.

Citeste si:  Cum ma pregatesc de Sfantul Valentin :-)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.