O femeie mai poti gasi, dar o sotie mai greu

Da, mai vreau ceva de la ea, sa o vad din cand, in cand dansand chiar daca nu mai arata ca la 20 de ani, sa stie ca pentru mine e cea mai frumoasa. Sa o vad zambind, sa ne crestem copiii frumos si la batranete sa ne regasim si sa fim  aceeasi tovarasi de drum de acum 40 de ani.

Nu vreau femei care se uita ce masina am sau daca ii cumpar cel mai scump cadou. Vreau pe cineva care sa inteleaga ca acestea sunt doar aparente si chiar daca azi, am bani nu exista nici o siguranta ca ii voi avea si maine. Si daca maine nu ii mai voi avea? Va pleca?

Citeste si:  Cum iti recastigi iubitul?

La ce bun sa ne pierdem timpul vietii asa…Fete exista dar, nu stiu cine le-a invatat ca dragostea se masoara in bani si nu in amintiri frumoase. Nu stiu cine le-a invatat ca trebuie sa fie perfecte si schilodite,  pentru a fi iubite si te uiti ingrozit in ce hal au ajuns bietele fete  sa arate dupa atatea interventii chirurgicale si sincer, eu nu imi doresc asa ceva. De unde stiu cum o sa mai arate copiii mei, daca nici mama lor nu stiu cum arata naturala. Sa le ia de nevasta, cine voi..eu cu astea nu ma insor! 🙂

Citeste si:  Spermicidele

Deci dati-mi de veste daca mai vedeti pe undeva o Ileana Cosanzeana, ca deja mutusile au inceput sa imi faca liste 🙂

Cu drag al vostru Costas

 

 


2 Comentarii
  1. Frumos…!
    Câți dintre noi nu și-ar dori alături o persoană caldă și iubitoare cu care să împartă bucuriile, cât și tristețile vieții? Dar nu toți avem această șansă.
    Să existe oare aceste Cosânzene doar în colecția nemuritoare din ,,Basmele românilor,,? Dar ele sunt Cosânzene atâta timp cât sunt și ei Feți-Frumoși sau Greuceni. Ei pe ce cărări s-au rătăcit? Nu mai au nici paloș, cum nici ele nu mai au cosițele

    ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.