O iubire de-o vara

Ai ajuns la mare, esti libera si plina de chef de distractie si flirt. Vei petrece o saptamana minunata in compania prietenelor tale si vei flirta la greu. Vrei sa ai parte de o vara nebuna si plina de aventuri si nebunii.
O iubire de-o vara..cum zicea si un cantec vechi.. cam de asta poti avea parte atunci cand flirtezi in vacanta.
Esti sigura ca asta iti doresti? O simpla aventura? O iubire pasagera? De-o vara?
Inainte de a lua o decizie, gandeste-te mai exact la ce presupune acest lucru.
De cele mai multe ori, aventurile de-o vara petrecute la malul marii, nu se materializeaza cu o relatie sau cu ceva serios, de viitor, mai ales daca persoana cu care flirtezi nu este din acelasi oras sau tara cu tine.
Nu-ti face niciodata sperantele unei relatii de durata cu o persoana pe care ai cunoscut-o acum doua zile si cu care deja ti-ai petrecut o noapte.
Desigur, acest lucru este variabil. Mai sunt si exceptii, cand cei doi se pot indragosti la prima vedere si pot ramane impreuna o viata intreaga. Dupa cum spuneam , aceste exceptii sunt destul de rare si pana la urma nici ele nu garanteaza un final fericit.
Iubirile de-o vara sunt trecatoare, insa in inima unei femei moderne, se poate spune cu certitudine, ca uneori lasa urme adanci. Te poti indragosti atat de mult de cineva, intr-un timp atat de scurt, incat este posibil sa ramai cu regrete si remuscari o viata intreaga, daca tratezi totul ca pe o simpla aventura.
Daca te intereseaza sa obtii doar placere si distractie din acel flirt, cel mai probabil ca nu ve fi afectata pe viitor,avand in vedere ca stiai de la bun inceput in ce te bagi.
Cand suntem tineri, avem tendinta de a ne imagina si crede ca trebuie sa ne traim viata, asta presupunand in cazul celor mai multor barbati si femei singure, schimbarea periodica a partenerului. Ca barbat, este foarte usor sa treci peste iubirea de o vara si sa treci la nivelul urmator, insa tu, ca fata trebuie sa fii foarte atenta si sa-ti stabilesti din timp care iti sunt prioritatile, inainte de a te arunca in “valtoarea pasiunii”.

Citeste si:  Mariaj fericit

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.